More

  obé’s effectieve online trainingen zijn slechts $ 27 per maand |

  Fitness raakt nooit uit de mode, maar de methoden die we gebruiken om actief te blijven wel. Van Jazzercise en Tae Bo tot Zumba, er zijn altijd nieuwe trends in de buurtgyms die ons motiveren om op ons best te zijn, in vorm te komen en onze gezondheid te verbeteren. En elke keer dat een van die gezondheidsproblemen zich voordoet, veranderen opportunisten die ijver voor lichaamsbeweging in een groot, dik knipperend dollarteken.

  Nu hebben we zelfs de opkomst gezien van zogenaamde boutique gyms: kleinere, luxe locaties die zich richten op niche-trainingsregimes zoals indoor cycling, CrossFit, Pilates, barre en meer, meestal tegen een meer exclusieve prijs. Deze studio’s brengen extra kosten in rekening voor hun verbeterde sfeer en door experts geleide instructie, met inlooplessen die ergens tussen de $ 20 en $ 30 per sessie kosten, tot maandelijkse lidmaatschappen die oplopen tot $ 300 en meer.

  Als dat gek klinkt, dat is omdat het zo is. De voordelen van de luxe sportschoolervaring staan ​​niet ter discussie, alleen de kosten. obé brengt die kleine, zeer gepersonaliseerde workoutdynamiek naar huis via een online platform dat een breed scala aan effectieve (en vermakelijke!) workoutlessen biedt die zijn afgestemd op de behoeften van elk individu. Het is boutique-fitness zonder de boutique-prijs.

  Leden kiezen uit meer dan 15 verschillende soorten lessen, met meer dan 100 live fitnesssessies per week en nog eens meer dan 6.000 on-demand trainingen zoals kracht, beeldhouwen, circuit, dans, HIIT, danceHIIT, Pilates, yoga, barre en zelfs pre- en postnatale oefeningen. Hoewel kenmerkende lessen elk 28 minuten duren, kunnen leden hun ervaring aanpassen aan hun schema, met een assortiment van 10 minuten Express-lessen, tot 45 en 60 minuten Level Up-workouts.

  Elk klas wordt geleid door een instructeur die een gastvrije en inclusieve omgeving bevordert. In feite is de community een cruciaal onderdeel van de obé-ervaring en bouwt ze een bemoedigende sfeer op door middel van themalessen en uitdagingen die leden samenbrengen rond een popcultuurmoment, evenals functies zoals Workout Parties en live klasse-shoutouts die abonnees blijven aanspreken.

  Leden worden zelfs aangemoedigd om vrienden uit te nodigen voor lessen en na de lessen met elkaar en hun instructeurs in contact te komen via Instagram. obé-gebruikers gedijen op een cultuur die wordt gevoed door die hypergeëngageerde gemeenschap die elkaar voor, tijdens en na elke training motiveert en aanmoedigt.

  In tegenstelling tot de chique sportscholen, kun je met obé vrijwel overal en op elke scherm; de app is beschikbaar op zowel iPhone- als Android-apparaten. Bovendien hebben veel klassen nooit apparatuur nodig. U hoeft bij obé ook geen $ 300-plus per maand aan lidmaatschapskosten te betalen. Aanmelden kost slechts $ 27 per maand, met driemaandelijkse en jaarlijkse abonnementsopties die de maandelijkse prijs nog verder verlagen. Nieuwe leden kunnen ook tot 30 procent besparen op de kosten van hun eerste maandabonnement.

  Prijzen onder voorbehoud

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden voor de nieuwste hoofdtelefoons , gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]