More

  Meta plant naar verluidt fysieke winkels om haar producten te presenteren |

  Het bedrijf dat voorheen bekend stond als Facebook, heeft volgens The New York Times de mogelijkheid besproken om winkels te openen lang voordat het zichzelf omdoopte tot Meta. Blijkbaar zijn vorig jaar de discussies over het openen van fysieke winkels begonnen, hoewel er nog niets is afgerond en het project alsnog kan worden gesloopt. Als Meta echter fysieke winkels opent, zullen ze naar verluidt meer zijn als ervaringswinkels die mensen kennis laten maken met apparaten die zijn ontwikkeld door de Reality Labs-divisie in plaats van rechtstreekse winkels.

  Die apparaten omvatten de Oculus Quest (binnenkort verkrijgbaar) Meta Quest) virtual reality-headsets en de Portal-gadgets, die voornamelijk zijn ontworpen voor videobellen. De winkels zouden ook de augmented reality-smartbrillen, Stories genaamd, kunnen presenteren die Facebook samen met Ray-Ban heeft ontwikkeld. Op basis van de documenten die The Times zag, is het doel van Meta om “nieuwsgierigheid” en “nabijheid” met zijn winkels te wekken, en klanten een gastvrije sfeer te bieden waar ze een “oordeelvrije reis” kunnen hebben terwijl ze experimenteren met headsets.

  Diezelfde documenten laten zien dat Meta winkels voor ogen heeft met een moderne, minimalistische esthetiek en subtiele branding. Het bedrijf heeft veel mogelijke namen overwogen, zoals Facebook Hub, Facebook Commons, Facebook Innovations, Facebook Reality Store en From Facebook. Het vestigde zich uiteindelijk in de Facebook Store, maar dat zal waarschijnlijk veranderen nu het bedrijf is hernoemd.

  Als Meta dit plan doorzet, zal de eerste winkel/ervaringswinkel zich in Burlingame, Californië bevinden. , waar een Reality Labs-kantoor is. The Times zegt dat het project uiteindelijk de hele wereld zou kunnen overspannen, met locaties in verschillende landen en regio’s.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]