More

  Met Alexa kun je nu met je stem muziek tussen verschillende apparaten verplaatsen |

  Elke maand pusht Amazon een reeks updates naar zijn Alexa-compatibele apparaten. Een van de meer opmerkelijke functies die Amazon deze maand heeft toegevoegd, is de mogelijkheid om met je stem muziek tussen Echo-apparaten te verplaatsen. Als je dit wilt doen tussen verschillende luidsprekers in je huis, zeg je “Alexa, pauze” tegen degene die momenteel muziek afspeelt en zeg je “Alexa, hervat muziek hier” tegen het apparaat waarnaar je je muziek wilt verplaatsen. De functie werkt ook met Echo Buds en Echo Auto, zodat je je muziek onderweg kunt opnemen.

  Als je een voetbalfan bent met een Echo Show, kun je met een andere nieuwe functie Alexa vragen om te spelen de Two-Minute Drill, een NFL-pregameshow die deskundige analyse biedt over de volgende wedstrijd die je favoriete team gaat spelen. Amazon zal twee dagen voor een game nieuwe afleveringen uitbrengen.

  Intussen hebben eigenaren van Fire TV-apparaten nu toegang tot TikTok. Je kunt “Alexa, speel TikTok” zeggen om de app te openen. Ten slotte heeft Amazon een nieuwe automotive-hub toegevoegd aan de Alexa-app waarin wordt beschreven hoe je de digitale assistent in je auto kunt gebruiken. De interface is beschikbaar in de VS en stelt u in staat om te zien of uw auto met Alexa kan werken. Bovendien zal het u wijzen op autovaardigheden. Alles bij elkaar zijn het kleine toevoegingen, maar ze zouden Alexa nuttiger moeten maken voor degenen die de digitale assistent elke dag gebruiken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]