More

  GoPro’s Hero 10 ziet zijn eerste kortingen voorafgaand aan Black Friday |

  De GoPro Hero 10 Black ziet er misschien hetzelfde uit als het vorige model, maar heeft veel veranderingen onder de motorkap, zoals een verbeterde beeldkwaliteit, een snellere gebruikersinterface en meer opties voor slow motion en framesnelheid. Het grootste nadeel was de prijs van $ 500, maar als je de camera alleen wilt zonder abonnement, kun je er nu een kopen bij Amazon voor $ 450, of $ 50 korting op de normale prijs.

  Koop GoPro Hero 10 bij Amazon – $ 450

  De Hero 10 behaalde een -score van 92, dankzij een maximale resolutie van 5,3K (van 5K) tot 60 fps, 4K met 120 fps en 2,7K met 240 fps. Het wordt ook geleverd met de bijgewerkte HyperSmooth 4.0 die zelfs ruwe schokken stabiliseert, samen met nieuwe tonemapping en ruisonderdrukking die de beeldkwaliteit verder verbeteren. Dat alles werd mogelijk gemaakt dankzij de nieuwe GP2-processor van GoPro die dubbele snelheden biedt.

  Net als voorheen heeft het een scherm aan de voorkant om jezelf in te kaderen als je naar de camera kijkt, maar het is opgevoerd tot een vloeiendere 30 fps, een stijging van 20 fps. Andere functies zijn onder meer een nieuwe optie voor het nivelleren van de horizon en snellere navigatie. Het belangrijkste nadeel is een kortere levensduur van de batterij in vergelijking met de GoPro 9.

  Hoewel Amazon de stand-alone Hero 10-prijs heeft verlaagd tot $ 450, kun je er nog steeds een goedkoper rechtstreeks bij GoPro kopen. Als je bereid bent je aan te melden voor een jaarabonnement, kun je zowel de Hero 10 als het abonnement krijgen voor $ 400. Als zodanig is Amazon’s deal meer voor mensen die echt gewoon de camera willen zonder verplichtingen (of vergeten abonnementen).

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze homepage met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]