More

  De Roomba 694-robotstofzuiger zakt naar een recorddiepte van $ 180 |

  iRobot’s Roombas zijn misschien wel de meest gewilde robotstofzuigers, maar ze zijn ook enkele van de duurste die er zijn. We hebben de Roomba 694 van $ 275 aanbevolen in onze budget-robotstofzuigergids omdat hij goed werk heeft geleverd bij het reinigen van harde vloeren en vloerbedekking en een eenvoudige mobiele app-ervaring heeft die zelfs nieuwelingen snel zullen leren. Nu kun je die robo-vac kopen voor de beste prijs die we hebben gezien – een vroege Black Friday-uitverkoop bij Amazon heeft de Roomba 694 gezakt tot $ 180, of $ 94 minder dan normaal.

  Koop Roomba 694 bij Amazon – $ 180

  Dit model kwam eerder dit jaar uit en vervangt de oudere Roomba 675. De twee stofzuigers zijn grotendeels hetzelfde, zij het voor het verfijnde ontwerp van de Roomba 694. Het is een slanke, geheel zwarte robot met drie knoppen bovenaan in het midden, zodat je hem handmatig kunt bedienen wanneer dat gemakkelijker is dan met de bijbehorende mobiele app. Het maakt gebruik van het drietraps reinigingssysteem van iRobot om vuil op zowel harde vloeren als tapijt op te zuigen, terwijl het rond meubels en andere obstakels navigeert. Het gaat ook goed om probleemgebieden te detecteren – zoals stofzakken of kleine hoopjes vuil – en daarop te focussen totdat ze weg zijn. Het heeft zelfs een spot-clean-functie die je kunt activeren door op een van de knoppen op het apparaat te drukken.

  De Roomba 694 maakt verbinding met wifi en werkt met de mobiele app van iRobot, waarmee je de robot kunt inschakelen, schema’s instellen en meer. De app van iRobot is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, dus als je erover denkt om dit aan een minder technisch onderlegde persoon te schenken, zouden ze geen probleem moeten hebben om uit te zoeken hoe ze hun nieuwe robo-vac moeten gebruiken. De Roomba 694 werkt ook met Alexa en de Google Assistent, dus je kunt hem activeren zonder zelfs maar de app te openen – vraag gewoon je favoriete stemassistent om hem te laten beginnen met schoonmaken. Dit model zou ongeveer 90 minuten moeten werken bij het reinigen van harde vloeren voordat het automatisch terugkeert naar zijn basis om op te laden. De Roomba 694 was al een geweldige keuze voor mensen met een beperkt budget die een iRobot-apparaat wilden om hun huis schoon te maken, maar nu is het een koopje voor deze vroege Black Friday-prijs.

  Ontvang de nieuwste Black Friday en Cyber ​​Monday aanbiedingen door naar onze startpagina met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]