More

  AT&T en Verizon stellen 5G-uitbreiding uit vanwege veiligheidsproblemen met vliegtuigen |

  Het kan zijn dat u even moet wachten om te profiteren van de potentieel hogere snelheden van C-band 5G. The Wall Street Journal heeft vernomen dat AT&T en Verizon hun uitrol van de C-band met minstens een maand uitstellen om de Federal Aviation Administration te helpen problemen met vliegtuigstoringen aan te pakken. Ze waren oorspronkelijk van plan om de nieuw beschikbare frequenties op 5 december te gebruiken, maar AT&T zei dat het de lancering uitstelde naar 5 januari nadat de transportafdeling om uitstel had gevraagd.

  Verizon heeft de vertraging niet formeel bevestigd, maar het zal naar verluidt de C-band 5G-implementatie met “ongeveer een maand” in de pas met zijn rivaal verplaatsen. We hebben de luchtvaartmaatschappij om commentaar gevraagd.

  De FAA wil eisen uitvaardigen die piloten verbieden om enkele geautomatiseerde veiligheidssystemen voor slecht weer te gebruiken die mogelijk in strijd zijn met de nieuwe 5G-technologie, volgens de bronnen van The Journal. Cijfers van de luchtvervoersindustrie zijn bezorgd dat dit de vluchten kan schaden, maar telecom beweert dat er geen bewijs is dat de uitgebreide 5G problemen zal veroorzaken.

  Beide draadloze netwerken hebben een sterke stimulans om eventuele vertragingen tot een minimum te beperken. De C-band die ze gebruiken (tussen 3,7 GHz en 3,98 GHz) vertegenwoordigt een goede plek voor 5G-service met meer bandbreedte dan low- of mid-band 5G, maar zonder bijna net zoveel interferentie als millimetergolffrequenties. Het zou ook de congestie in andere frequentiebanden kunnen verminderen. De uitbreiding belooft een meer substantiële verbetering ten opzichte van LTE die abonnementen zou kunnen stimuleren, om nog maar te zwijgen van meer upgrades naar 5G-telefoons.

  Verizon was het moederbedrijf van tussen juni 2015 en september 2021.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]