More

  Waymo gaat zelfrijdende auto’s testen in New York City |

  Veel van Waymo’s zelfrijdende voertuigtests waren grotendeels gericht op warme klimaten, maar het staat op het punt om die machines een zwaardere test te geven. Waymo start op 4 november met het besturen van zijn autonome Chrysler Pacifica-busjes in New York City. Deze en een latere golf van Jaguar I-Pace EV’s zullen vertrouwen op menselijke bestuurders om straten in kaart te brengen en te leren van de omgeving, maar het doel is duidelijk om volledige autonomie te bereiken.

  De test zal zich concentreren op Manhattan onder Centraal Park (ook bekend als Midtown en Lower Manhattan), inclusief het financiële district en een deel van New Jersey door de Lincoln Tunnel. Alle tests zullen bij daglicht worden uitgevoerd.

  De droge run zal Waymo’s Driver AI natuurlijk helpen om het notoir drukke verkeer in New York City het hoofd te bieden, maar het bedrijf is vooral geïnteresseerd in weertests. Zoals veel noordelijke steden, heeft NYC een groot deel van ijs en sneeuw, die beide een enorme uitdaging blijven voor auto’s zonder bestuurder. Deze test geeft Waymo nog meer mogelijkheden om zijn navigatie in winterse omstandigheden te testen, om nog maar te zwijgen van de hevige regenval die vaker voorkomt in de regio.

  Waymo zei dat het “aangemoedigd” was door de reacties van politici, regelgevers en de industrie en non-profitorganisaties. Dat gezegd hebbende, is het gemakkelijk om het potentieel voor een terugslag te zien. NYC is soms zeer beschermend geweest over zijn taxiactiviteiten en is sterk afhankelijk van ridesharing. Hoewel volledig zelfrijdende taxidiensten zoals Waymo One misschien niet lang in de stad zullen aankomen, zullen taxi- en rideshare-operators waarschijnlijk niet blij zijn met het vooruitzicht om te worden vervangen door autonome systemen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]