More

  Tesla’s nieuwste patch hints op cloud-gesynchroniseerde bestuurdersprofielen |

  Tesla bereidt zich voor op een wereld waarin je bestuurdersprofiel je kan volgen in verschillende auto’s, of het nu je persoonlijke EV of een huurauto is. De autofabrikant heeft een sectie Cloud Profiles toegevoegd in zijn nieuwste softwareversie, die verwijst naar een “Enable Vehicle Sync”-optie voor het maken van back-ups van bestuurdersprofielen, meldt Tesla Software Updates. Het nieuws is geen grote verrassing, aangezien Elon Musk eerder zei dat cloud-gesynchroniseerde profielen onderweg waren.

  Voor een op technologie gericht autobedrijf als Tesla is het logisch om zijn klanten een eenvoudige manier te bieden om hun instellingen op meerdere voertuigen aan te brengen. Dat is met name het geval nadat Hertz had aangekondigd dat het 100.000 Tesla’s zou kopen voor zijn verhuurvloot. Hoewel Musk er snel op wees dat de bestelling nog niet is geplaatst, is het niet moeilijk om je een wereld voor te stellen waarin iedereen gemakkelijk een Tesla kan huren. Ze zouden gemakkelijker te onderhouden zijn dan auto’s op gas, en de Model 3 is al goedkoper dan veel luxe voertuigen.

  En zeker, voor de echt bevoorrechte, cloudprofielen kunnen het ook gemakkelijker maken om instellingen over meerdere voertuigen te synchroniseren. Volgens Tesla Software Updates omvatten gesynchroniseerde instellingen de helderheid van uw beeldscherm, Autopilot en navigatie-opties. Het zou ook handig zijn om je stopmodus gesynchroniseerd te hebben, omdat dat de manier waarop Tesla remt aanzienlijk verandert.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]