More

  Nintendo brengt grote ‘Animal Crossing: New Horizons’-update eerder uit dan verwacht |

  Nintendo heeft de laatste gratis grote inhoudsupdate voor Animal Crossing: New Horizons een dag eerder uitgebracht dan gepland. Tijdens de Direct-presentatie in oktober kondigde de gamegigant aan dat het op 5 november New Horizons-versie 2.0 uitrolt. Zoals TechCrunch en IGN hebben bevestigd, is de update nu live en kan deze naar je Switch worden gedownload. Versie 2.0 voegt een flink aantal nieuwe functies toe aan het spel, waaronder personages uit oude Animal Crossing-titels.

  Een van die personages is Brewster, de stille duiveneigenaar die het Roost-café in het museum zal openen nadat je een bepaalde gunst hebt bewezen aan museumdirecteur Blathers. Kapp’n, de zingende zeeman kappa, is ook terug en neemt je mee naar afgelegen eilanden op zijn boot. Met Nook Miles kun je echter maar één keer per dag boottochten kopen, dus je kunt niet de hele dag eindeloos rondvaren. Als je wilt winkelen bij nieuwe winkels die eigendom zijn van bekende personages, kun je naar Harv’s Island gaan, dat nu een open markt heeft. De winkel van Reese & Cyrus, bijvoorbeeld, zal nieuwe soorten meubelaanpassingen aanbieden, terwijl Katrina je fortuin zal voorlezen.

  De update voegt ook gyroid-jacht- en kookactiviteiten toe. Voor de laatste, die deel zal uitmaken van doe-het-zelfrecepten, kun je alles wat je oogst en andere ingrediënten combineren om nieuwe gerechten te creëren. Ten slotte introduceert New Horizons 2.0 verschillende verbeteringen in de kwaliteit van leven, waaronder de mogelijkheid om verordeningen vast te stellen. Je kunt de bewoners bijvoorbeeld laten opstaan ​​op het moment van de dag dat je actief bent in het spel, of de groeisnelheid van onkruid verminderen. Met de update kun je ook meer items bewaren door je een grotere huisopslag en opslagloodsen te geven die je rond je eiland kunt plaatsen.

  Naast de gratis update kondigde Nintendo vorige maand aan dat het een betaalde DLC voor Happy Home Paradise uitbrengt waarmee je op 5 november vakantiehuizen voor personages kunt ontwerpen. Die is nog niet beschikbaar, maar je krijgt $ 25 terug als hij morgen uitkomt.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]