More

  HBO Max en Discovery+ kunnen samensmelten tot één platform |

  In mei heeft AT&T zijn WarnerMedia-divisie afgesplitst en samengevoegd met Discovery in een overeenkomst van $ 43 miljard. De deal ligt op schema om medio 2022 te worden afgerond, waarna we mogelijk zien dat de streamingdiensten een gecombineerd aanbod aan abonnees worden. Volgens Gizmodo heeft president en CEO van Discovery Streaming en International JB Perrette de stappen besproken die het bedrijf kan nemen om dat doel te bereiken. In eerste instantie kan Warner Bros. Discovery (zoals het gefuseerde bedrijf gaat heten) HBO Max en Discovery+ als bundel aanbieden. In de volgende fase van het plan kan het bedrijf de twee streamingdiensten samenvoegen tot één platform.

  FierceVideo zei dat Perette beide streamingdiensten omschreef als een “ongelooflijk aantrekkelijk technisch buffet”. Hij verwacht dat het nieuwe bedrijf het beste uit beide zal halen om een ​​nieuw platform te creëren, aangezien er “zinvolle kostenbesparingen” en “betekenisvolle voordelen voor de consument” zullen zijn door de twee diensten te combineren,

  Discovery president en CEO David Zaslav onthulde tijdens de winstoproep ook dat minder dan de helft van de Discovery+-abonnees in de VS ook geabonneerd is op HBO Max. Hij zei dat met de juiste verpakking, het feit dat de overlap in abonnees niet al te groot is “een echte kans biedt om de basis van [het] gecombineerde aanbod te verbreden.”

  Wanneer en waar de gezamenlijke HBO Max en Discovery+-service zullen in eerste instantie beschikbaar zijn, valt nog te bezien. Discovery zei dat het voor het bedrijf misschien gemakkelijker is om zijn streamingdienst te combineren met HBO Max in regio’s waar Discovery+ nog niet beschikbaar is. Op dit moment is het erg selectief als het gaat om het uitrollen van Discovery+ naar nieuwe markten om de noodzaak om in de toekomst twee streamingdiensten opnieuw te platformen te minimaliseren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]