More

  Ford heeft een klassieke F-100-truck geëlektrificeerd om zijn EV-motorkit te demonstreren |

  Chevy is niet de enige die oldtimers opwindt die u op aftermarket EV-motoren verkoopt. Ford heeft een F-100 Eluminator-concept geïntroduceerd dat de pick-uptruck uit 1978 opwaardeert met twee van de nieuwe Eluminator-kit voor elektrische krattenmotoren. De krachtbronnen, afkomstig uit de Mustang Mach-E GT Performance Edition, geven de F-100 een totaal van 480 pk en een koppel van 634 lb/ft. Ford heeft geen prestatiebenchmarks of bereik besproken, maar het is veilig om aan te nemen dat je sommige sportwagens met dat soort vermogen zou kunnen roken.

  De truck heeft meer aanpassingen dan de EV-motoren, inclusief de verticale middenconsole touchscreen van de Mach-E. Je ziet ook aangepaste aluminium Forgeline-wielen, een billet aluminium dashboard van JJR Fabrication en avocado-gelooid leer van MDM Upholstery. Dit ziet er misschien uit als een klassieke vrachtwagen, maar het is niet zo ingericht.

  Je kunt dit concept niet kopen, zoals je misschien al geraden had. In plaats daarvan zou Ford liever hebben dat u de Eluminator-motor van $ 3.900 voor uw projectauto koopt. De autofabrikant hoopt uiteindelijk alles te leveren wat je nodig hebt voor een EV-retrofit, inclusief batterijen, controllers en tractie-omvormers. Je zou de motor nu alleen willen kopen als je de middelen hebt om de rest van de puzzel zelf te voltooien. Dit duidt echter wel op een toekomst waarin veel geliefde auto’s met verbrandingsmotor een tweede leven kunnen krijgen door een EV-transplantatie.

  dims?image_uri= https%3A%2F%2Fs.yimg.comFord

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]