More

  Facebook heeft een nieuw plan om makers te helpen Apple’s App Store-kosten te vermijden |

  Facebook introduceert nog een bonusprogramma om meer makers op zijn platform te krijgen. Deze keer concentreert het bedrijf zich op abonnementen, wat naar eigen zeggen makers zal helpen om de commissie van 30 procent van Apple op in-app-aankopen te vermijden.

  Het sociale netwerk lanceert een webformulier voor abonnementen, zodat individuele makers fans om zich buiten de app te abonneren met Facebook Pay in plaats van de in-app-aankopen van Apple. “Wanneer mensen zich abonneren via deze link, houden makers al het geld dat ze verdienen (minus belastingen)”, schreef Mark Zuckerberg in een bericht.

  Bovendien introduceert het bedrijf een bonusprogramma dat makers tussen $ 5 en $ 20 voor elke nieuwe abonnee die zich tussen nu en het einde van het jaar aanmeldt. Creators kunnen tot $ 10.000 aan bonussen verdienen, schreef Facebook in een blogpost. Het nieuwe bonusprogramma is “alleen op uitnodiging in alle 27 markten waar de abonnementsfunctie beschikbaar is voor makers”, zei Facebook, en merkte op dat het het programma “in de komende maanden” voor meer mensen wil uitbreiden.

  Creators kunnen fans een promotielink sturen om zich buiten de App Store aan te melden, die al lang een had-runbook heeft gehad. maakte de zogenaamde

  Het winnen van videomakers is een steeds belangrijkere prioriteit geworden voor Facebook, dat al plannen aankondigde om tegen het einde van volgend jaar $ 1 miljard naar videomakersprogramma’s te sluizen. Het bedrijf ziet makers als de sleutel tot het afweren van rivalen zoals TikTok en YouTube en het terugwinnen van de demografische groep ‘jongvolwassenen’. Uit nieuw onthulde documenten blijkt dat Facebook en Instagram te maken hebben met een toenemende afname van het aantal jongere gebruikers op hun platform. De trend heeft leidinggevenden en onderzoekers verontrust, die tot nu toe niet in staat waren de cijfers om te draaien.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]