More

  De nieuwste LTE-camera van Arlo is goedkoper en legt 1080p-beelden vast |

  Sinds 2017 is Arlo een van de weinige bedrijven die een beveiligingscamera aanbiedt die kan werken zonder wifi-verbinding. Het is niet de enige optie op de markt, maar het is gemakkelijk de bekendste. En voor $ 430 is het ook de duurste. Stap in de Go 2. Hij is niet alleen voordeliger dan zijn voorganger, maar komt ook met een handvol upgrades.

  Ten eerste de prijs. Arlo is van plan de Go 2 te verkopen voor $ 250. Wat upgrades betreft, is de meest opvallende een 1080p-camera, vergeleken met een 720p-camera op het eerste model, met een lens met een gezichtsveld van 130 graden. Het wordt ook geleverd met een ingebouwde schijnwerper, ondersteuning voor tweerichtingsaudio en nachtzicht in kleur. Net als bij zijn voorganger kun je met een interne batterij de camera installeren zonder dat er kabels nodig zijn en de weerbestendige behuizing beschermt hem tegen externe elementen.

  Arlo

  De Go 2 biedt zowel wifi- als LTE-connectiviteit en kan deze laatste gebruiken als back-up als je draadloze thuisnetwerk uitvalt. Anders is het volledig in staat om alleen op een LTE-verbinding te draaien. In dat opzicht, hoewel elke Go 2-camera drie maanden gratis toegang tot Arlo Secure krijgt, heb je het abonnement van het bedrijf nodig om het apparaat te gebruiken. Als je beeldmateriaal liever lokaal opslaat, wordt de Go 2 geleverd met een microSD-slot. Bovendien, als je de camera ooit kwijtraakt of iemand besluit hem te stelen, is het mogelijk om hem te lokaliseren via GPS.

  Arlo stelt zich voor dat mensen de Go 2 gebruiken op bouwplaatsen en vakantiehuizen. Met andere woorden, plaatsen waar een stabiele wifi-verbinding mogelijk niet gegarandeerd is. Je kunt de Arlo Go 2 vanaf vandaag kopen via Verizon. Het zal in 2022 naar extra luchtvaartmaatschappijen komen.

  Verizon was het moederbedrijf van tussen juni 2015 en september 2021.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]