More

  De designerjeans van Samsung heeft alleen een zak voor de Galaxy Z Flip 3 |

  Ben je gek op de gedachte om een ​​grote broekzak te gebruiken om je even grote telefoon in op te bergen? Nee? Samsung heeft hoe dan ook een oplossing voor u. Zoals Techspot meldt, hebben Samsung Australia en Dr Denim een ​​limited edition blauwe spijkerbroek onthuld, de Z Flip Pocket Denim, die de gebruikelijke zakken (ze zijn dichtgenaaid met een grote “Z”) vervangen door een die is ontworpen om een Galaxy Z Flip 3. Het is echt een promo voor de opvouwbare telefoon, maar Samsung houdt vol dat dit minimalisme de “volgende grote trend” zou kunnen zijn. Die opvallende lege ruimte op je dijen helpt bij het “omlijsten van de benen”, als je de marketingspin gelooft.

  Er zijn slechts 450 paar beschikbaar, maar ze zijn er in heren- en damesstijlen. Je betaalt ook niet veel premie. Betaal AUD $ 1.499 (ongeveer $ 1.112 US) en je krijgt zowel de Flip 3 als de jeans die bij elkaar passen.

  Of je de jeans nu chic of gauche vindt… ze zijn waarschijnlijk niet de slimste investering. Het maakt niet uit dat je een spijkerbroek koopt die alleen bedoeld is voor één telefoon – wat gebeurt er als je sleutels of een portemonnee in je voorzak nodig hebt? We voegen eraan toe dat de zak die je krijgt je telefoon gedeeltelijk bloot laat, wat “mijn telefoon stelen” schreeuwt op een manier die geen gewone zak zou doen. Als je echt vastbesloten bent om je stempel op de modewereld te drukken, kun je waarschijnlijk beter een Flip 3 Bespoke Edition kopen en deze rond laten flitsen wanneer je belt.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]