More

  De beste bordspellen om deze feestdagen cadeau te doen |

  Tv kijken en videogames spelen met je dierbaren is leuk, maar het is goed om af en toe even weg te zijn van het scherm. Bordspellen zijn een geweldige manier om tijd door te brengen met vrienden en familie, weg van de technische snufjes. En maak je geen zorgen als je klassiekers als Monopoly en Scrabble beu bent, want er zijn tal van uitstekende alternatieven. Van publieksvriendelijke titels tot geekiertarief, hier zijn onze suggesties voor schermvrij plezier tijdens de feestdagen.

  Gloomhaven: Jaws of the Lion

  Zal Lipman Photography />Als je altijd al een Dragon-game van Dunner wilde hebben om te proberen -stijl role-playing game, maar werden geïntimideerd door de complexiteit ervan, overweeg dan om ze Gloomhaven: Jaws of the Lion te geven. In wezen is het een beginnersvriendelijke versie van de veel grotere en meer gecompliceerde Gloomhaven die debuteerde in 2017; Jaws of the Lion is speciaal ontworpen voor de casual speler.Dat, in combinatie met zijn prachtige ontwerp, verhalenboek met kaarten en uitstekende karakterachtergronden, maakt dit een van onze favoriete games van het jaar. Gloomhaven: Jaws of the Lion zal zeker elke fantasiefan bekoren, maar het is ook perfect voor degenen die nieuw zijn in bordspellen.

  Koop Gloomhaven bij Amazon – $48 Koop Gloomhaven bij Target – $50

  Pandemic Legacy: Seizoen 0

  Holiday Gift Guide: Z-Man Games Pandemic Legacy Season 0 Will Lipman Photography / Z-Man Games

  Het lijkt misschien een beetje om iemand een bordspel te geven een wereldwijde pandemie in 2020, maar Pandemic Legacy: Seizoen 0 gaat niet over het uitroeien van ziekten. In plaats daarvan gaat het meer om het blootleggen van een netwerk van Sovjet-spionnen tijdens de Koude Oorlog in 1962. Spelers nemen de rol aan van medisch afgestudeerden die voor de CIA werken, die de creatie van een dodelijk biowapen moeten voorkomen, en daarbij de mensheid redden.

  Hoewel het is ontworpen als een prequel, hoef je de andere Pandemic Legacy-games niet gespeeld te hebben om ervan te genieten (maak je geen zorgen, geen spoilers hier).

  Elke beslissing die je neemt heeft gevolgen voor het volgende spel, enzovoort. Als je geliefde de ‘normale’ bordspellen beu is, zal Pandemic Legacy Seizoen 0 voor een verfrissende verandering zorgen en een bordspelervaring bieden die net zo filmisch en dramatisch is als sommige films.

  Koop Pandemic Seizoen 0 bij Walmart – $ 72 Koop Pandemic Seizoen 0 bij Amazon – $ 72

  Back to the Future: Back in Time

  Will Lipman Photography / of Loved Ones de Back to the Future-films om dit bordspel leuk te vinden, maar het helpt zeker. In de eerste film nemen spelers de rollen aan van Marty McFly, Doc Brown, Jennifer Parker en Einstein de hond (ja, de vriendin en de hond spelen geen belangrijke rol in de film, maar bordspellen mogen creatief worden ). Hun doel: Marty’s ouders helpen verliefd te worden en ervoor zorgen dat de DeLorean langs de klokkentoren snelt, net als de bliksem inslaat.In dit spel hebben spelers de taak om de plot van het verhaal vooruit te helpen – of het nu gaat om het beklimmen van de Cliffs of Insanity, avonturen in het Fire Swamp of het redden van Princess Buttercup – ondanks onderbrekingen van een zieke kleinzoon. Geïnspireerd door de film, heeft de game de vorm van een verhalenboek, waarbij elk hoofdstuk wordt weergegeven door een bord dat over twee pagina’s is uitgespreid. Het wordt geleverd met miniaturen van alle personages uit de film, zoals Westley, Princess Buttercup, Inigo Montoya en Fezzik. Fans van de film zullen dol zijn op de herkenbare citaten — “Inconceivable!” — terwijl degenen die nieuw zijn in de film in ieder geval een goed verhaal uit de ervaring zullen halen.

  Koop Princess Bride bordspel bij Target – $ 30

  Wingspan

  Holiday Gift Guide: Stonemaier Wingspan Will Lipman Photography / Stone’tmaier
  een tablet games, maar houdt u niet van nerdy thema’s zoals het vechten tegen monsters of het verslaan van zombies? Of misschien is hij of zij gewoon een liefhebber van de natuur? Dan zou Wingspan wel eens het gateway-bordspel voor hen kunnen zijn.Het wordt geleverd met een superhandige snelstartgids om nieuwe spelers te helpen beginnen met spelen zonder het hele regelboek te hoeven doorlopen (wat op zichzelf vrij eenvoudig te begrijpen is).

  De game is een van de mooiste die we ooit hebben gezien, met prachtige pastelkleurige eiminiaturen, een dobbelsteentoren die eruitziet als een vogelhuisje en zorgvuldig gerangschikte componenten; het wordt zelfs geleverd met een met vogels versierde kaarthouder. Bovendien kan het spel educatief zijn, aangezien spelers het een en ander leren over vogelsoorten – zoals de gravende uil of de schaarstaartvliegenvanger – in het proces.

  Koop Wingspan bij Amazon – $60 Koop Wingspan bij Walmart – $60

  Met afschuw vervuld

  Holiday Gift Guide: Ravensburger Horrified Will Lipman Photography / Ravensburger

  Misschien heb je een geliefde wiens favoriete feestdag niet Kerstmis of Chanoeka is, maar Halloween. In dat geval kun je overwegen om ze Horrified te kopen, een bordspel waarin je een van de zeven klassieke horrorfilmmonsters moet verslaan.

  Als je geliefde liever griezelig wordt dan kerstliederen zingt, dan kan dit een goed cadeau voor hem zijn.

  Koop Horrified bij Amazon – $30 Koop Horrified bij Walmart – $30

  Star Wars: Outer Rim

  Holiday Gift Guide: Fantasy Flight Games Star Wars: Outer Rim Will Lipman Photography / Fantasy Flight Games

  Het Star Wars-universum draait niet alleen om Jedi-mindtrucs en duelleren met lichtzwaards. Er is ook het gevaarlijke en mysterieuze rijk van de Outer Rim, waar het bordspel Star Wars: Outer Rim zich afspeelt. In dit spel strijden spelers tegen elkaar om missies te voltooien, zoals het opsporen van premies of het afleveren van kostbare vracht. Als je geliefde een fan is van het uitgebreide universum van Star Wars en geniet van de overlevering van shows zoals The Mandalorian, dan zou dit heel goed een geschikt cadeau voor hen kunnen zijn.

  Koop Outer Rim bij Amazon – $ 52 Koop Outer Rim bij Walmart – $65

  Trogdor!! Het bordspel

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fmedia-mbst-Willoli-cadeau” alAls je vriend of familielid ooit een fan was van Homestar Runner, een geanimeerde Flash-tekenfilmserie die populair was in de vroege jaren 2000, dan zou je serieus moeten overwegen om ze dit bordspel te kopen.Je wint als de hele boerenstand is uitgeroeid, zoals Strong Bad zou hebben gewild.

  Koop Trogdor bij Amazon – $ 48 Koop Trogdor bij Walmart – $ 48

  Ongeëvenaarde Battle of Legends Vol. 1: Koning Arthur, Alice, Medusa, Sinbad

  'sp> 2020 Gift Guide” /></p>
<p>De beste cadeaus voor de pc-gamer in je leven</p>
<p>Het beste technische speelgoed voor kinderen</p>
<p>De beste smartwatches, fitness trackers en wearables om cadeau te doen</p>
<p>De beste technische cadeaus om je thuisbioscoop te upgraden</p>
<p>Dit zijn de audiogadgets om dit seizoen cadeau te doen</p>
<p>Smarthome-gadgets en keukentechnologie die geweldige cadeaus zijn</p>
<p>De beste digitale cadeaus om je fr . te sturen iends en familie</p>
<p>De beste uitrusting om aan de fotograaf in je leven te geven</p>
<p>De boeken, films en muziek die we dit jaar cadeau doen</p>
<p>Alles in onze cadeaugids die je kunt kopen voor minder dan $ 50</p>
<p>De beste fitnessgadgets voor de atleet in je leven</p>
<p>De beste technische cadeaus voor nieuwe ouders</p>
<p>Het beste bord games om deze feestdagen cadeau te doen</p>
<p>De spullen die je nodig hebt voor je volgende winteravontuur</p>
<p>Kleine, betaalbare gadgets die geweldige kousenvullers zijn</p>
</p>
<p>.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]