More

  De 12,9-inch iPad Pro met 512 GB opslagruimte is nu $ 150 korting |

  De nieuwste iPad Pro is de beste keuze als je traditionele laptops wilt mijden en voor een veelzijdigere Apple-machine wilt gaan. Momenteel hebben zowel Amazon als B&H Photo veel op het wifi-model van 512 GB – het is gedaald tot $ 1.249, dat is $ 150 korting en een nieuwe allerlaagste prijs. Als je van plan bent deze iPad als laptopvervanger te gebruiken, zul je er geen spijt van krijgen om voor een model als dit te gaan met wat extra opslagruimte.

  Koop 12,9-inch iPad Pro (512 GB) bij Amazon – $ 1.249 Koop 12,9- inch iPad Pro (512 GB) bij B&H – $ 1.249

  We gaven de 12,9-inch iPad Pro een score van 87, mede dankzij de uitstekende prestaties. De nieuwste tablets draaien op de M1-chipset van Apple, dus ze presteren op dezelfde manier als de MacBook Air M1 van het bedrijf. Ze voeren zware taken zoals 4K-videobewerking soepel uit en ze zullen niet in het zweet werken bij het verwerken van meerdere browsertabs, mobiele games en andere acties. De levensduur van de batterij is ook goed – je zou minstens 10 uur moeten hebben voordat je moet opladen. Bovendien bieden de nieuwste iPad Pro’s ondersteuning voor 5G en hebben ze een USB-C-poort voor het opladen en aansluiten van randapparatuur, plus de nieuwe Center Stage-camera die je in beeld houdt tijdens videogesprekken.

  Zowel de 11-inch als de 12,9-inch iPad Pro’s zien er ongeveer hetzelfde uit als de afgelopen jaren. De 12,9-inch versie heeft echter de toegevoegde bonus van een Liquid Retina XDR-display. Je zult de volledige voordelen ervan opmerken bij het bekijken van video’s – het volledige scherm kan een helderheid tot 1.000 nits bereiken, terwijl sommige HDR-elementen, zoals flitsende visuele effecten, tot 1.600 nits kunnen schieten. Combineer dat met de 120 Hz verversingssnelheid van het scherm en je hebt een verbluffend paneel dat uitstekend is om dagelijks te gebruiken, en nog beter bij het kijken naar tv-programma’s en films.

  We beschouwen de MacBook Air M1 nog steeds als de beste beste Apple-laptop voor de meeste mensen, maar je kunt een vergelijkbare laptopervaring krijgen met een beetje meer veelzijdigheid door te kiezen voor een iPad Pro. In combinatie met de juiste accessoires – zoals het Magic Keyboard en de Apple Pencil – zou een iPad Pro van 512 GB een solide laptopvervanger zijn voor degenen die draagbaarheid boven alles stellen. En dankzij de M1-chipset hoef je geen kracht op te offeren om een ​​betere grab-and-go-machine te krijgen.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze homepage met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]