More

  Bespaar $ 700 op een generator met deze pre-Black Friday-uitverkoop |

  Het is veel te laat om een ​​slim back-upplan te bedenken als je al in een noodsituatie zit. Daarom gaat er niets boven de gemoedsrust die gepaard gaat met het hebben van een soort protocol. Van natuurrampen tot stroomuitval, situaties waarin we stroom verliezen zijn op zijn best frustrerend, in het slechtste geval gevaarlijk. Het is altijd een goed idee om een ​​veilige en betrouwbare generator voor zonne-energie bij de hand te hebben.

  Hoewel het waar is dat gemoedsrust vaak gepaard gaat met een flink prijskaartje, is dat niet altijd het geval. Voor een beperkte tijd kunt u profiteren van een pre-Black Friday-uitverkoop op deze Geneark Solar Generator HomePower ONE- en SolarPower ONE-bundel, momenteel beschikbaar voor $ 1.897. Deze back-up krachtcentrale en zonnepanelen zijn 4,5 van de vijf sterren op Amazon en zijn favoriet bij recensenten vanwege hun kracht, draagbaarheid en veiligheid.

  Als je noodstroom nodig hebt, zul je blij zijn dat je deze slimme combinatie van veiligheidsvoorzieningen in huis hebt. Met de HomePower ONE-krachtcentrale die volledig is opgeladen, kunt u tot zeven dagen stroom leveren. Verrijk uw apparaten met gemak, van telefoons en radio’s tot draadloze hoofdtelefoons en meer. Heb je dringend je koffiezetapparaat nodig? Sluit hem aan op de HomePower ONE en brouw uw ochtendbrouwsel zonder extra stress (daar zijn de drie stopcontacten voor).

  De draagbare zonnepanelen bieden een 50 procent hogere energieconversie-efficiëntie dan traditionele zonne-energie cellen doen. Dat betekent dat je kunt genieten van snel opladen via dit probleemloze apparaat, dat eenvoudig zelf in te stellen is. Deze panelen zijn duurzaam en gaan lang mee, zijn bestand tegen hoge temperaturen en zijn natuurlijk compatibel met de HomePower ONE-krachtcentrale.

  De Generk Solar Generator HomePower ONE- en SolarPower ONE-bundel kost momenteel $ 1.897, maar u kan code SAVE15NOV gebruiken om het te krijgen voor $ 1.190.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en bijlessen. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]