More

  Adidas heeft Xbox 360-sneakers gemaakt die je echt kunt kopen |

  In oktober werkten Microsoft en Adidas samen om het 20-jarig jubileum van de Xbox te vieren met het allereerste paar officiële Xbox-schoenen. Voor fans van de originele console van het bedrijf uit 2001 waren de Forum Tech-sneakers een traktatie met hun nostalgische groene en zwarte kleurstelling. Er was alleen een probleem met de schoenen: je kon ze niet kopen. Gelukkig geldt dat niet voor hun nieuwste samenwerking, die te koop zal zijn in de VS en Canada.

  Microsoft beschrijft de Xbox 360 Forum Mid als een “liefdesbrief aan een van de meest iconische gameconsoles in de gamegeschiedenis.” Dat betekent veel details die Xbox 360-fans zullen waarderen. Het meest opvallend is de Xbox-knop aan de buitenkant van de schoenen, maar er zijn nog andere leuke details, waaronder de riemen die de optische schijf van de console nabootsen. Een andere handige toevoeging is dat elk paar wordt geleverd met vier extra paar veters in rood, geel, groen en blauw, zodat alle vier de kleuren van de gezichtsknoppen van de controller worden weergegeven. Oh, en verwacht Easter Eggs.

  De verkoop van de Xbox 360 Forum Mid-schoenen begint op 4 november om 10.00 uur ET. Je kunt ze van de Adidas-website halen. Als je geen sneakerhead bent, brengt Microsoft andere herdenkingsproducten uit ter gelegenheid van de 20e verjaardag van het Xbox-merk. Op 15 november komt het bedrijf met een doorschijnende Xbox Series X/S-controller en headset.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]