More

  Zoom begint met het tonen van advertenties aan gratis gebruikers in beperkte test |

  Zoom-gebruikers met het gratis basisabonnement kunnen vanaf vandaag advertenties te zien krijgen. In het begin worden advertenties alleen op de browserpagina weergegeven nadat een oproep is beëindigd, en u ziet ze alleen na vergaderingen die worden georganiseerd door andere Basic-gebruikers. De test is ook beperkt tot bepaalde landen.

  Het bedrijf heeft zijn privacybeleid bijgewerkt om de wijziging weer te geven. Zoom zegt dat het geen inhoud (met andere woorden, video, audio, berichten en bestanden) van vergaderingen, webinars of berichten zal gebruiken “voor marketing-, promotie- of advertentiedoeleinden van derden”. De advertentiepartners van het bedrijf kunnen cookies gebruiken om uw activiteit op de Zoom-website te volgen. Je kunt ze blokkeren via de tool voor cookiebeheer van Zoom.

  Zoom verwacht dat het advertentieprogramma “ons in staat zal stellen investeringen te ondersteunen en gratis basisgebruikers toegang te blijven geven tot ons robuuste platform”, chief marketing officer Janine Pelosi schreef in een blogpost.

  Basisgebruikers kunnen aan zoveel vergaderingen deelnemen als ze willen, maar er zijn tijdslimieten van 30 minuten voor één-op-één gesprekken en 40 minuten voor groepsvergaderingen. Ze hebben ook geen cloudopslag voor opnamen van vergaderingen of toegang tot functies zoals transcripties, hoewel het bedrijf zojuist een optie voor live transcriptie/ondertiteling op de gratis laag heeft uitgerold.

  Zoom werd een essentiële tool voor miljoenen te midden van een wijdverbreide verschuiving naar werken op afstand toen de COVID-19-pandemie vorig jaar toesloeg, en velen kozen voor het gratis plan, gezien de solide mogelijkheden. Het zou niet zo verwonderlijk moeten zijn dat Zoom overgaat op adverteren, maar het lijkt erop dat, in ieder geval voorlopig, de advertenties redelijk onopvallend zullen zijn, terwijl de privacyvoorkeuren van gebruikers worden gerespecteerd.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]