More

  Verlies nooit meer uw sleutels met $ 30 korting op deze sleutelorganizer met ingebouwde tegeltracking |

  Organisatie is cruciaal voor succes in elk aspect van ons leven. Apps en software kunnen bijvoorbeeld je agenda en je hele digitale leven coördineren. Fysieke organisatie is echter niet zo intuïtief. En er is één gebied dat zich in het volle zicht verbergt en dat u gemakkelijk over het hoofd ziet.

  Wat doet u met uw sleutels? De traditionele sleutelhanger staat niet bepaald bekend als direct beschikbaar wanneer je hem nodig hebt, en het dagelijkse gerinkel in je zak wordt snel oud. Een pocket-organizer is een slimmere manier om je sleutels te dragen, en ze worden niet geavanceerder dan de KeySmart Max.

  KeySmart staat bekend om zijn innovatieve sleutelorganisatiesystemen, en de Max verbetert zijn voorgangers in elk opzicht. De extra grote hoes biedt plaats aan maximaal 14 sleutels zonder dat u uw zakken dikker hoeft te maken. Wat nog belangrijker is, is dat de batterijduur, het belvolume en het Bluetooth-bereik twee keer zo lang zijn als bij eerdere modellen.

  Met verbeterde Tile-tracking heb je een detectiebereik van maximaal 50 meter wanneer je je sleutels verliest, wat u kunt zoeken in de omgeving met behulp van de bijbehorende app van KeySmart. De batterij gaat tot 60 dagen mee op een enkele lading, dus het is een apparaat minder waar u zich aan het eind van de dag zorgen over hoeft te maken, en u hoeft zich geen zorgen te maken dat de beltoon flauw gaat als u hem niet kunt vinden het. De KeySmart Pro wordt zelfs geleverd met een ingebouwde LED-zaklamp om je te helpen het sleutelgat te vinden wanneer je ‘s nachts thuiskomt.

  Klanten gaven deze dagelijkse draagtas essentiële vier sterren op Amazon, en A Man and His Gear schrijft : “Met de KeySmart Max nemen ze de PRO-versie, en versterken deze in feite, om aanzienlijk beter te worden dan ooit tevoren.”

  Houd uw sleutels georganiseerd en traceerbaar. Tijdens onze pre-Black Friday-uitverkoop kun je KeySmart Max krijgen voor een extra 15 procent korting door SAVE15NOV te gebruiken bij het afrekenen, waardoor de prijs wordt verlaagd naar $ 77.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]