More

  Sony’s budget WH-CH710N ANC-hoofdtelefoon zakt terug naar $ 78 |

  Er duiken steeds meer vroege Black Friday-deals op, en als je op zoek bent naar een instapmodel met actieve ruisonderdrukking (ANC)-hoofdtelefoons, zit je goed met Sony’s WH-CH710N. De hoofdtelefoon is te koop voor $ 78 op Amazon, wat $ 102 minder is dan de standaardprijs.

  Koop Sony WH-CH710N bij Amazon – $ 78

  De korting komt overeen met de laagste prijs die we hebben gezien voor de hoofdtelefoon, die vond plaats tijdens Amazon Prime Day, hoewel de koptelefoon verschillende keren is gedaald tot $ 88. Gezien de solide geluidskwaliteit en ANC, was de WH-CH710N al een goede optie voor de normale prijs, dus het is nog meer het overwegen waard voor $ 78.

  Er zijn natuurlijk compromissen voor een paar ANC koptelefoon in deze prijsklasse. De WH-CH710N-set heeft “een behoorlijk bereik en een goede helderheid, maar ze missen een diepe, pittige bas die zou helpen om een ​​voller geluid te creëren”, zoals de senior nieuwsredacteur van , Billy Steele, opmerkte. Toch heb je tot 35 uur gebruik voordat je de hoofdtelefoon moet opladen en sensoren kunnen omgevingsgeluid monitoren om de optimale ANC-instellingen te selecteren. Er is ook een passthrough-optie voor omgevingsgeluid voor als je wilt horen wat er in je omgeving gebeurt.

  De WH-CH710N kan niet helemaal tippen aan Sony’s WH-1000XM4, die volgens ons de beste is draadloze hoofdtelefoons die je nu kunt kopen. Dat gezegd hebbende, deze set is moeilijk te verslaan aan de onderkant van de schaal – vooral als de blikjes beschikbaar zijn voor zo’n flinke korting.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​​​Monday-aanbiedingen door naar onze deals startpagina en volgen @Deals op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]