More

  ‘Skyrim’ krijgt de bordspelbehandeling |

  Klaar om nog een andere versie van Skyrim te kopen? Na bijna elk denkbaar systeem te hebben gebruikt, staat Bethesda’s baanbrekende RPG uit 2011 op het punt de tafelbladbehandeling te krijgen. Modiphius Entertainment, het bedrijf achter Fallout: Wasteland Warfare, werkt aan The Elder Scrolls 5: Skyrim – The Adventure Game. De game komt ergens volgende zomer uit en stelt je in staat Tamriel’s bevroren noorden opnieuw te bezoeken als een agent van de Imperial Blades. Je kunt alleen spelen of met maximaal drie andere vrienden.

  Het verhaalgedreven spel wordt geleverd met twee campagnes die uit drie hoofdstukken bestaan. Modiphius zegt dat elk ervan ongeveer 90 tot 120 minuten in beslag zou moeten nemen. Op voorwaarde dat je niet wordt afgeleid door nevenmissies en verkenning (geen gemakkelijke prestatie in een Elder Scrolls-game), kun je verwachten dat je eerste doorspeel ongeveer 12 uur duurt. Maak je geen zorgen, je kunt je voortgang op elk moment “opslaan” en verdergaan waar je was gebleven. De beslissingen die je tijdens een playthrough neemt, bepalen hoe het verhaal zich ontvouwt. En met een kaartspel van ongeveer 600 kaarten die het verhaal bepalen, zouden geen twee sessies precies hetzelfde moeten verlopen.

  Als je meer over de game wilt lezen, heeft Polygon een gedetailleerd voorbeeld. Je kunt The Elder Scrolls 5: Skyrim – The Adventure Game pre-orderen via Gamefound. De eerste 2.011 mensen die de basislaag van het project steunen, kunnen de game zelf krijgen voor £ 68 (ongeveer $ 92). Voor alle anderen begint het bij £ 82 ($ 111).

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]