More

  Razer’s nieuwste productiviteitstoetsenbord en muis hebben ‘stille’ mechanische schakelaars |

  Veel medewerkers keren terug naar kantoor na meer dan 18 maanden thuiswerken. Maar mensen zijn misschien niet helemaal klaar om een ​​deel van de luxe op te geven waaraan ze zichzelf trakteerden terwijl ze opgesloten zaten in een privé-werkruimte. Misschien heb je een chique mechanisch toetsenbord gekocht, maar wil je het niet mee naar kantoor nemen, omdat het gekletter je collega’s kan irriteren.

  Misschien met dat in gedachten heeft Razer een paar nieuwe producten in de aanbieding. zijn Productiviteitsreeks die je dat plezierige gevoel van typen en klikken kan geven zonder de mensen om je heen te irriteren. Het Pro Type Ultra draadloze toetsenbord en de nieuwe Pro Click Mini-muis hebben “stille mechanische schakelaars”, die volgens Razer een stillere ervaring zullen bieden, waar je ook werkt.

  Razer

  Het toetsenbord heeft ook dempend schuim om het geluid te dempen, en Razer beweert dat de toetsen goed zijn voor maximaal 80 miljoen keer drukken. De vingerafdrukbestendige keycaps hebben een “soft-touch coating voor een luxueus, gedempt gevoel”, aldus het bedrijf. Er wordt ook een polssteun meegeleverd.

  Razer zegt dat je tot 214 uur gebruik kunt maken via Bluetooth en tot 207 uur gebruik via de Razer HyperSpeed ​​Wireless-verbinding met lage latentie voordat je de toetsenbord. U kunt het ook in bedrade modus via USB-C gebruiken. Bovendien kun je maximaal vier apparaten aansluiten en ertussen schakelen zonder ze opnieuw te hoeven koppelen met een Pro Type Ultra.

  Als je een nieuw toetsenbord koopt, wil je misschien een bijpassende muis. Het toeval wil dat de Pro Click Mouse het witte, saaie ontwerp volgens Razer-standaarden van de Pro Type Ultra deelt. Je kunt de muis (die niet helemaal stil is op basis van een audiodemo op de website van Razer) ook koppelen met maximaal vier apparaten.

  Er zijn een paar scrollwielmodi waar je tussen kunt schakelen, afhankelijk van je huidige taak. De free-spin-modus is ontworpen om door lange documenten en webpagina’s te zoomen, tilt-click is gericht op horizontaal scrollen en de tactiele modus is gecentreerd rond nauwkeuriger scrollen.

  Razer Pro Click Mini-muis tot 15. Razer beweert dat je tot 725 uur batterijduur krijgt via Bluetooth en tot 465 uur via Razer HyperSpeed ​​Wireless als je twee AA-batterijen gebruikt. Er is een optie om slechts één batterij te gebruiken als u het gewicht liever wilt verminderen. Als u besluit om zowel het toetsenbord als de muis op te pakken, kunt u ze koppelen aan dezelfde USB-dongle om een ​​poort op uw computer vrij te maken. </p>
<p>De nieuwe randapparatuur volgt op het Pro Type-toetsenbord en de Pro Click-muis die Razer in augustus 2020 uitbracht. Die apparaten hadden meer gedempte ontwerpen dan de op gaming gerichte producten van Razer, zodat ze er wat meer in opgaan.</p>
<p>De Pro Click Mini van $ 80 is nu verkrijgbaar via de website van Razer en andere retailers. Het Pro Type Ultra-toetsenbord kost $ 160 en zal tegen het einde van het jaar beschikbaar zijn. Razer introduceerde ook een enorme Pro Glide XXL-muismat met” /></p>
<script type=

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]