More

  Microsoft’s Mesh for Teams brengt gemengde realiteit aan het werk |

  Meta haalt momenteel misschien de meeste metaverse krantenkoppen, maar het is verre van het enige bedrijf dat onderzoekt hoe we virtuele evenementen op verschillende apparaten kunnen ervaren. Microsoft gaf ons eerder dit jaar een glimp van zijn visie met Mesh, een platform voor virtuele vergaderingen die kunnen plaatsvinden op HoloLens 2, mixed reality-headsets, computers en smartphones. Het zal echter nog een tijdje duren voordat we vergaderingen als holografische projecties betreden, dus Microsoft kondigt iets meer gefundeerd aan: Mesh for Teams.

  De pitch, zoals je zou verwachten, combineert de virtuele omgevingen en persona’s die Mesh levert met de gevestigde samenwerking op de werkplek van Teams. In plaats van bijvoorbeeld met je webcam naar een Teams-vergadering te springen, kun je verschijnen als een aangepaste avatar die samen met je stem praat en animeert. Uiteindelijk is Microsoft van plan om je avatar te animeren door je gezicht en bewegingen te volgen met je webcam, iets dat nog beter zou moeten worden naarmate je overgaat op apparaten met meer microfoons, camera’s en sensoren zoals de HoloLens 2.

  < /p> Mesh for Teams largehet belangrijkste gevoel van dat te leveren

  Het gaat allemaal om het leveren van dat gevoel uw collega’s virtueel. En hoewel het op het eerste gezicht misschien gek lijkt, kan Mesh for Teams een enorme stap voorwaarts zijn voor mensen die zich niet altijd op hun gemak voelen bij webcams. Er zijn tenslotte genoeg momenten, zoals wanneer je vroeg in pyjama aan het werk bent, of bedekt met de lunch van je kinderen, waar je misschien aan het werk bent, maar niet echt klaar voor de camera.

  Naast avatars , zal Mesh for Teams ook kant-en-klare, meeslepende ruimtes bevatten om virtueel rond te hangen. Dat zou groepen in staat kunnen stellen een aangepaste vergaderruimte te creëren, net als een echt kantoor. Er is ook het potentieel voor die ruimtes om rondhangen in een kantoorkeuken of waterkoeler te repliceren. Dat lijkt wat fantasievoller, maar het is logisch om te experimenteren met virtuele ruimtes. Een virtuele koffiechat met je avatar kan uiteindelijk minder stressvol zijn dan je camera aan te zetten. Microsoft zegt dat bedrijven uiteindelijk in staat zullen zijn om zelf ruimtes te ontwerpen, zodat ze hun werkelijke kantoren kunnen weerspiegelen.

  html>” /></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]