More

  Microsoft Loop is een nieuwe Office-app die is ontwikkeld voor samenwerking |

  Microsoft Loop, een nieuwe Office-samenwerkingsapp die vandaag is aangekondigd, brengt de Fluid Framework-visie van het bedrijf nog een stap verder. Je herinnert je die technologie misschien nog van de recente ontwikkelaarsevenementen van Microsoft: het is een manier om samen te werken aan specifieke stukken inhoud, bijvoorbeeld een tabel of grafiek, gesynchroniseerd over meerdere Office-apps. Een tabel die u bijvoorbeeld in Outlook maakt, wordt onmiddellijk bijgewerkt als iemand deze in een Word-document plugt en nieuwe informatie toevoegt. Tot nu toe zagen we dat alleen als een soort test geïmplementeerd in Office online. Microsoft Loop is een veel grotere gok op de toekomst van documentsamenwerking.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comNet als Fluid Framework is een van de kernonderdelen van de nieuwe app Loop Components, die Microsoft ‘atomaire eenheden van productiviteit’ noemt. Ze kunnen alles bevatten, van een lijst tot een complex Dynamics 365-project, die allemaal synchroon blijven wanneer ze worden geïmplementeerd in Office-apps. U kunt uw componenten organiseren in Loop Pages, een nieuw type document dat ook bestanden en koppelingen kan bevatten. Zie ze als ongestructureerde Word-documenten (of misschien meer zoals hoe mensen Google Documenten gewoonlijk gebruiken).

  Ten slotte zijn er Loop Workspaces, een manier om componenten en pagina’s te bekijken die verband houden met specifieke projecten. Volgens Microsoft: “Werkruimten maken het je gemakkelijk om bij te houden waar iedereen aan werkt, te reageren op de ideeën van anderen of de voortgang naar gedeelde doelen bij te houden.”

  Als je serieus bezig bent met Google Wave vibes van dit alles, je bent niet de enige. Maar Microsoft Loop klinkt een beetje meer gefocust dan die mislukte poging tot teamsamenwerking. Ten eerste is het kernidee van Fluid Framework logisch. Nu we allemaal online met meerdere documenten werken, is het logisch om een ​​manier te hebben om elementen in die bestanden te synchroniseren. Wave voelde als een oplossing op zoek naar een probleem, terwijl Microsoft Loop, ondanks zijn schijnbare complexiteit, een groeiend probleem aanpakt waarmee veel kantoormedewerkers tegenwoordig worden geconfronteerd.

  Microsoft zegt dat het de komende maanden meer over Loop zal delen . Tot die tijd kun je echter verwachten dat Loop-componenten later deze maand naar Teams, Outlook, OneNote en andere Microsoft 365-apps komen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]