More

  Lenovo Flex 5 Chromebook is nu te koop voor $ 300 |

  Als u een Chromebook als uw dagelijkse stuurprogramma gaat gebruiken, of zelfs maar meer dan een of twee keer per dag, moet u een behoorlijk krachtige aanschaffen. Het is misschien niet verwonderlijk dat zelfs Chrome OS-machines duur kunnen worden als je ze begint te specificeren, maar Lenovo’s Flex 5 Chromebook is een van onze favorieten geweest, juist vanwege de prijs die het biedt voor een relatief betaalbare $ 430. Amazon heeft nu deze veelzijdige Chrome OS-laptop voor de beste prijs die we hebben gezien – slechts $ 300. Dat is $ 130 korting op de normale prijs en een historisch dieptepunt.

  Koop Lenovo Flex 5 Chromebook bij Amazon – $ 300

  Het model dat te koop is, werkt op een Core i3-processor van de 10e generatie, 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte . Hoewel de laatste twee vrij gebruikelijk zijn bij Chromebooks op instap- tot middenniveau, zorgt de Core i3-processor ervoor dat deze laptop sneller aanvoelt dan andere. Hoewel we aanvankelijk niet enthousiast waren over de 4 GB RAM, ontdekten we dat de Flex 5 Chromebook meer dan in staat was om meerdere tabbladen tegelijkertijd te gebruiken. Wat opslag betreft, zou 64 GB voldoende moeten zijn voor de meeste mensen die toch het meeste van hun werk in de Chrome-browser doen. Zelfs voor zijn normale prijs biedt de Flex 5 Chromebook veel kracht in vergelijking met andere vergelijkbare geprijsde apparaten, maar voor $ 300 is het een fantastische waarde.

  De meeste Chrome OS-machines in deze prijsklasse hebben de neiging om in te boeten aan stijl, en hoewel Lenovo’s laptop helemaal niet lelijk is, is hij ook niet de meest gelikte. Hij weegt ongeveer drie pond en is 0,66 inch dik, maar hij heeft wel een handig converteerbaar ontwerp, zodat je hem als tablet of zelfs in tentmodus kunt gebruiken om tv-programma’s en films te kijken. Het heeft ook een fatsoenlijk 1080p-touchscreen, samen met een behoorlijk aantal poorten met twee USB-C-poorten en een USB-A-poort. Lenovo heeft goed werk verricht door de meeste belangrijke kenmerken van een goede Chromebook in deze laptop te combineren. Daarom blijven we hem aanbevelen, zowel wanneer hij in de uitverkoop is als tegen de normale prijs.

  Ontvang de nieuwste Black Friday en Cyber Aanbiedingen voor maandag door naar onze startpagina met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]