More

  ‘Harry Potter: Wizards Unite’ stopt op 31 januari 2022 |

  Niantic beëindigt de ondersteuning voor Harry Potter: Wizards Unite. De studio heeft vandaag aangekondigd dat het de AR-game op 31 januari 2022 zal sluiten. Voor de zonsondergang is het van plan om de titel op 6 december uit de App Store, Google Play en Galaxy Store te verwijderen. Diezelfde dag worden ook alle in-app-aankopen uit de ervaring verwijderd.

  Niantic lanceerde Wizards Unite voor het eerst in 2019. En in veel opzichten heeft het nooit het op hol geslagen succes van Pokémon Go gerepliceerd. “Niet alle games zijn bedoeld om eeuwig mee te gaan”, zei het bedrijf over de beslissing om te stoppen met werken aan de titel. “Ons doel met Harry Potter: Wizards Unite was om de magie van de tovenaarswereld tot leven te brengen voor miljoenen spelers terwijl ze naar buiten stapten en hun buurten verkenden. We hebben dat samen bereikt en hebben een verhaallijn van twee jaar opgeleverd die binnenkort zal worden voltooid.”

  Voor Niantic is dit de tweede game die in minder dan twee maanden is stopgezet. In september kondigde het aan dat het de ontwikkeling van Catan: World Explorers stopzette voordat de game zelfs buiten een paar geselecteerde markten algemeen beschikbaar was. Net als nu zegt Niantic dat het zal nemen wat het van de ervaring heeft geleerd en het zal toepassen op toekomstige projecten.

  Vermoedelijk omvat dat Pikmin Bloom, dat onlangs werd gelanceerd in Singapore en Australië, evenals de komende Transformers : Zwaar metaal. In totaal zegt de studio te werken aan negen games en apps, waarvan sommige volgend jaar soft-launch zullen worden.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]