More

  Zeven technische goede doelen om deze feestdagen te steunen |

  Laten we eerlijk zijn, het is op dit moment een moeilijk decennium geweest en het lijkt eerder slechter dan beter te worden. Door online radicalisering zijn veel van ‘s werelds politieke systemen uit de hand gelopen tot op het punt van nutteloosheid. Klimaatverandering is een probleem waarmee we letterlijk allemaal worden geconfronteerd en dat maar weinigen aan de macht lijken te willen aanpakken. En onze economische situatie lijkt erop te berusten dat iedereen voortdurend veel spullen koopt, ondanks het feit dat het grootste deel van de kosten van levensonderhoud wordt opgeslokt door huisvesting. Het is veel, en de dingen kunnen op dit moment over het algemeen erg somber aanvoelen.

  Maar, zoals het spreekwoord zegt, het is altijd beter om een ​​kaars aan te steken dan om de duisternis te vervloeken, dus we hebben wat wedstrijden. Vandaag is een goed moment om te proberen een positieve impact op de wereld te hebben door organisaties te steunen die de wereld een beetje beter kunnen maken voor ons allemaal. Dat omvat het helpen om toekomstige generaties beter te onderwijzen, het leven gemakkelijker te maken voor kinderen die ernstige medische zorg nodig hebben of in armoede verkeren, en het aanpakken van de klimaatcrisis. Dit kan nooit een uitputtende lijst zijn van goede doelen om aan te doneren, maar we hebben geprobeerd liefdadigheidsinstellingen en non-profitorganisaties te selecteren waarvan de algemene doelen waarschijnlijk al worden ondersteund door -lezers.

  Able Gamers

  Tech Charities for 's Kerstcadeaugids voor 2021.Able Gamers <->Able Gamers EIN: 30-0533750.Aangezien videogames vaak kan helpen mensen over lange afstanden met elkaar in contact te brengen, is het gebruik ervan om isolatie tegen te gaan nog nooit zo relevant geweest.

  Naast het werken met individuen, speelt het een grote rol bij het pleiten voor betere games en randapparatuur ontwerp om spelers sterker te maken. De meest opvallende prestatie is misschien wel de betrokkenheid bij het maken van de Xbox Adaptive Controller van Microsoft.

  De beste manier om AbleGamers te steunen, is door een financiële donatie te doen via de Network For Good-pagina.

  Doneren to Able Gamers

  Bridging Tech

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Bridging Tech is opgericht door een paar Stanford-studenten die bang waren dat COVID-19 de ongelijkheden in het onderwijssysteem zou vergroten. De overgang naar online leren dreigde een aantal kinderen achter te laten die geen toegang hadden tot hun eigen computer en internetverbinding.

  Dat is waar Bridging Tech binnenkomt, gedoneerde laptops ontvangt, ze opknapt voor educatief gebruik en ze naar kinderen getroffen door dakloosheid.

  Het werkt met Computers 2 Kids (C2K) dat helpt bij het verwerken en opknappen van de machines die klaar zijn om aan een kind in nood te worden gegeven.

  Er zijn twee manieren waarop u Bridging Tech kunt steunen: Ofwel met een financiële donatie , of door uw oude machine in te leveren. Als je op de universiteit zit, kun je je aanmelden om bijles te geven aan een dakloos kind, hen te coachen door middel van vakken en hun SAT- of ACT-examens.

  Doneer aan Bridging Tech

  Child’s Play Charity

  Tech-organisatie voor 's Kerstcadeaugids voor 2021.Child’s Play

  Child’s Play

  (3) -3584556. Het heeft een score van 100/100 gekregen van Charity Navigator.

  Child’s Play is een non-profitorganisatie die speelgoed en spelletjes doneert aan kinderziekenhuizen en opvangcentra voor huiselijk geweld over de hele wereld. De groep zorgt er ook voor dat de aangeboden titels relevant en geschikt zijn voor de omgeving en kunnen worden gebruikt als een educatief of therapeutisch hulpmiddel.

  Natuurlijk is een groot deel van de missie van de groep om het verblijf in het ziekenhuis minder traumatische ervaring voor kinderen.

  Daarnaast hebben een aantal ziekenhuizen speciale Amazon-verlanglijsten die, mocht je een lokale (of ver weg gelegen) faciliteit willen steunen. Doneer aan Child’s Play Charity

  Clean Air Task Force

  Tech Charities for 's 2021 Holiday Gift Guide.Clean Air Task Force is een 501(c)Clean Air Task Force (3), non-profitorganisatie EIN: 04-3512550. Het heeft een score van 93,72/100 gekregen van Charity Navigator.

  De Clean Air Task Force is een instantie die samen met wetgevers werkt aan klimaatvriendelijk beleid. Het werd opgericht in 1996 met als doel om oude, kolengestookte elektriciteitscentrales aan dezelfde emissienormen te laten voldoen als nieuwe centrales.

  Sindsdien heeft de groep zich ingezet voor verdere reductie van koolstof uitstoot van energieopwekking. Zoals Vox vorig jaar meldde, werd de CATF zowel door Founders Pledge als door Giving Green geprezen voor zijn succes bij het bevorderen van tweeledige samenwerking op het gebied van emissiewetten.

  U kunt de Clean Air Task Force steunen met een online donatie, overschrijving of zelfs door een gift te doen van aandelen of andere waardepapieren.

  Doneer aan Clean Air Task Force

  Code.org

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Code dot org

  Code.org is een 501(c)(3) non-profitorganisatie, EIN: 46-0858543.

  Haar missie is om elk kind de kans te geven om het onderwerp te bestuderen en in feite biedt het een groot deel van het K12-curriculum in een aantal Amerikaanse scholen. Bovendien biedt het een breed scala aan cursussen die u thuis gratis kunt proberen, die voor vrijwel elke leeftijdsgroep worden gegeven. Ik heb mijn vijfjarige een paar van de meest basale programmeerlessen gegeven en ze vindt ze zo leuk dat het moeilijk is om mijn iPad van haar terug te krijgen.

  Als je wilt steunen Code.org kunt u een financiële donatie doen of betrokken raken bij het programma van uw plaatselijke school. Dat kan zo simpel zijn als de school vragen om informatica te leren (met behulp van het lesmateriaal van Code.org) en er is online materiaal om je eigen kinderen te leren coderen. Als u een software-engineer bent, kunt u bovendien uw tijd vrijwillig besteden als gastspreker in een klaslokaal of een ‘Hour of Code’-sessie geven. Als je ondertussen een andere taal spreekt, kun je bijdragen aan het vertalen van educatief materiaal.

  Doneer aan Code.org

  Electronic Frontier Foundation (EFF)

  EFF / Getty Creative (achtergrond)

  The Electronic Frontier Foundation (EFF) is een 501(c)(3) non-profitorganisatie, EIN : 04-3091431.

  De organisatie, opgericht in 1990, heeft een missie om vrije meningsuiting, privacy en digitale veiligheid te beschermen en de rechten van individuen over de hele wereld te verdedigen. De instantie heeft gewerkt aan het verbeteren van de stemveiligheid in de VS, door frivole rechtszaken aan te vechten die de vrijheid van meningsuiting bedreigen en kritiek te leveren op slecht geschreven, onliberale of over het algemeen domme wetgeving.

  U kunt de EFF ook steunen met een contante donatie als geschenken van aandelen, cryptocurrencies en via AmazonSmile-aankopen. Hoewel het eerder donaties van hardware heeft geaccepteerd, doet het dit momenteel niet, hoewel u uw voertuig aan zijn doel kunt doneren. Als je het lichaam wilt ondersteunen met je eigen vaardigheden, kun je vrijwilligerswerk doen om te helpen, met coders, vertalers, technologen, gemeenschapsorganisatoren, advocaten, onderzoekers en ontwerpers die allemaal nodig zijn.

  Doneer aan de EFF

  Girls Who Code

  Tech Charities for 's Girl Holiday Gift Guide (3) non-profit organisatie, EIN: 30-0728021.</body></html>” />Het organiseert een reeks lessen voor jonge vrouwen, zoals naschoolse clubs, korte cursussen en zomerscholen. </p>
<p>Nieuwe programmeurs kunnen zich bijvoorbeeld aanmelden bij een Girls Who Code Club en een of twee uur per week besteden het leren van de basisprincipes van softwareontwikkeling. Deze worden uitgevoerd voor de klassen 3-12 in K-12-scholen, evenals in 200 hogescholen in de VS. Het lichaam zegt dat het al heeft geholpen bij het onderwijzen van informatica aan 450.000 meisjes, waarbij de helft van dat cijfer afkomstig is van ‘historisch ondervertegenwoordigde groepen’.</p>
<p>Je kunt Girls Who Code steunen met een financiële donatie, via Classy.org , of ze kunnen een club opzetten om lokaal meer codeurs te trainen. Aanstaande clubleiders hebben toegang tot technologie en een ruimte op een school, bibliotheek of andere openbare ruimte nodig voor een of twee uur per week, en moeten een antecedentenonderzoek doorstaan.</p>
<p> Doneer aan Girls Who Code </p>
<p>.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]