More

  Tesla lanceert Supercharger-pilotprogramma om andere EV’s op te laden |

  Zoals eerder dit jaar beloofd, breidt Tesla de toegang tot zijn Supercharger-opladernetwerk uit. Als onderdeel van een pilotprogramma opent het bedrijf vanaf vandaag 10 locaties in Nederland voor niet-Tesla EV’s. Op voorwaarde dat u in het land woont en u de Tesla-app op uw telefoon hebt ge├»nstalleerd (versie 4.2.3 of hoger), kunt u deze gebruiken om uw auto op te laden. De stations bevinden zich in Sassenheim, Apeldoorn Oost, Meerkerk, Hengelo, Tilburg, Duiven, Breukelen, Naarden, Eemnes en Zwolle.

  Het enige dat opvalt aan de pilot is dat deze alleen toegankelijk is voor EV-rijders die wonen in Nederland. Als u echter een Tesla-voertuig bestuurt en het land bezoekt, kunt u uw auto gewoon opladen op de stations. Bovendien, hoe het programma zich verder uitbreidt dan deze eerste pilot, hangt af van de congestie op de stations. “Toekomstige locaties zullen alleen worden geopend voor niet-Tesla-voertuigen als er capaciteit beschikbaar is”, zei het bedrijf.

  Op maandag bracht het bedrijf ook een niet-Tesla-poortlader voor thuisgebruik te koop. Zowel de piloot als de oplader zijn een teken dat Tesla buiten zijn ecosysteem op zoek is naar inkomsten. Dat gezegd hebbende, kan het even duren voordat we zien dat de autofabrikant zijn laadstations in de VS opent voor EV’s van andere bedrijven, aangezien die een eigen connector gebruiken.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]