More

  Sega werkt samen met Microsoft aan zijn ‘Super Game’-project |

  Sega werkt samen met Microsoft om het Azure-cloudplatform van het bedrijf te gebruiken om ‘grootschalige, wereldwijde games’ te produceren als onderdeel van het onlangs aangekondigde Super Game-project. De uitgever plaagde het initiatief afgelopen mei voor het eerst tijdens een investeerdersevenement. Destijds zei het bedrijf dat het ergens in het fiscale jaar 2026 beschikbaar zou komen. In deze laatste aankondiging zei Sega dat het project een integraal onderdeel is van zijn strategie voor de middellange tot lange termijn en dat het games zal creëren met een wereldwijde online component.

  “Deze voorgestelde alliantie vertegenwoordigt SEGA die vooruitkijkt en door te werken met Microsoft om te anticiperen op dergelijke trends naarmate ze in de toekomst verder versnellen, is het doel om ontwikkelingsprocessen te optimaliseren en hoogwaardige ervaringen te blijven bieden aan spelers die Azure-cloudtechnologieën gebruiken”, aldus het bedrijf. Op dit moment zouden we niet te veel lezen over het feit dat Sega en Microsoft samenwerken aan het project. Veel bedrijven, waaronder bedrijven als Sony, zijn voor hun cloudinfrastructuur afhankelijk van Microsoft, deels omdat ze willen voorkomen dat ze helemaal opnieuw een online backend bouwen.

  “We kijken ernaar uit om samen te werken terwijl ze nieuwe manieren onderzoeken om unieke game-ervaringen voor de toekomst te creëren met behulp van Microsoft-cloudtechnologieën”, zei Microsoft’s Sarah Bond over de alliantie. “Samen zullen we opnieuw bedenken hoe games worden gebouwd, gehost en beheerd, met als doel meer waarde toe te voegen aan zowel spelers als Sega.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]