More

  Miso Robotics heeft zijn Flippy keukenrobot sneller en nog autonomer gemaakt |

  In 2020 werkte Miso Robotics samen met White Castle om een ​​keukenrobot te besturen die op bepaalde locaties sliders genaamd Flippy kan koken. Dankzij de gegevens en feedback van medewerkers die tijdens de pilot werden verzameld, kon Miso nu een nieuwe versie van de machine maken, Flippy 2 genaamd, die sneller werkt en geen menselijke tussenkomst nodig heeft. Blijkbaar was een van de belangrijkste dingen die Miso van de piloot leerde, dat tijdens de operatie aan beide kanten nog menselijke assistentie nodig was. Aangezien het mandenbeheer niet geautomatiseerd was, moesten menselijke werknemers nog steeds helpen bij het laden van het ongekookte product en het uitladen van het gekookte voedsel in de bewaarruimte.

  Miso heeft een “AutoBin”-systeem ontworpen voor de Flippy 2 dat dat probleem oplost, met name voor kleinere hoeveelheden en speciaal voedsel zoals uienringen en kipfilet. De AI-visie van de machine kan automatisch de ingrediënten identificeren waarmee het werkt, ze in de juiste frituurmand plaatsen en vervolgens het gekookte voedsel in de bewaarruimte plaatsen. Het bedrijf zegt dat het gesloten systeem dat het creëert de doorvoer van de keuken met ongeveer 60 manden per uur kan verhogen.

  Naast die upgrade neemt Flippy 2 ook minder ruimte in beslag dan zijn voorganger. Het neemt niet zo veel van het gangpad in de keuken in beslag, is iets korter en heeft minder oppervlakken die schoongemaakt hoeven te worden. Na de pilot met White Castle heeft Miso de originele Flippy geüpgraded met meer functies, waaronder de mogelijkheid om de wachtrij aan te passen om ervoor te zorgen dat alles in een bestelling tegelijkertijd klaar is met koken. Mandbeheer was tot nu toe echter geen geautomatiseerd proces.

  Mike Bell, CEO van Miso Robotics, zei in een verklaring:

  “Flippy 2 neemt minder ruimte in beslag in de keuken en verhoogt de productie exponentieel met de nieuwe mogelijkheden voor het vullen, legen en retourneren van mandjes.Sinds de oprichting van Flippy is ons doel altijd geweest om een ​​aanpasbare oplossing te bieden die harmonieus kan functioneren in elke keuken en zonder verstoring. Flippy 2 heeft meer dan 120 ingebouwde configuraties in zijn technologie en is het enige gerobotiseerde bakstation dat momenteel op schaal wordt geproduceerd”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]