More

  Koop een Bluetooth-luidspreker en ruisonderdrukkende hoofdtelefoon voor slechts $ 115 |

  Er is meer dan één manier om van je muziek te genieten, maar het optimale apparaat is afhankelijk van de activiteiten die je onderneemt. Een krachtige, robuuste Bluetooth-speaker kan bijvoorbeeld voor de perfecte sfeer zorgen tijdens een poolparty. Als je echter je ogen wilt sluiten tijdens een internationale vlucht, wil je een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking die het gezoem en andere afleiding kan overstemmen.

  Tijdens onze pre-Black Friday-uitverkoop , kunt u op beide een deal scoren. Op dit moment kun je een HD77 Bluetooth-luidspreker en Z2-ruisonderdrukkende hoofdtelefoon van Treblab krijgen voor een extra 15 procent korting als je promocode SAVE15NOV gebruikt. Normaal $ 179, dit brengt het duo terug naar $ 115.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Beantwoord al uw draagbare audiobehoeften met één aankoop. De TREBLAB HD77 is een waterdichte Bluetooth-speaker die is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Je kunt het vrijstaand gebruiken of aan een rugzak bevestigen met de meegeleverde riem en karabijnhaak, waardoor het een perfecte metgezel is tijdens het wandelen, kamperen, skiën of naar het strand gaan. De HD77 is schokbestendig, weerbestendig en levert 25W helder, high-definition geluid via zijn DualBass dubbele subwoofers. Hij heeft zelfs een ingebouwde microfoon om oproepen aan te nemen, zolang je ze maar op de luidspreker kunt aannemen.

  Ondertussen bevat de TREBLAB Z2-hoofdtelefoon 40 mm neodymium-backed luidsprekers en een uitstekende batterijduur van 35 uur leven, genoeg om de hele dag naar te luisteren. Bovendien zijn ze uitgerust met T-Quiet actieve ruisonderdrukking om afleiding te blokkeren wanneer je maar wilt. Ze ondersteunen ook Siri- en Google Voice-assistenten om je onderweg verbonden te houden.

  Upgrade je audiocollectie voor één lage prijs. De TREBLAB HD77 Ultra Premium Bluetooth-luidspreker en Z2 Bluetooth 5.0-hoofdtelefoon met ruisonderdrukking kosten slechts $ 115 als je code SAVE15NOV gebruikt bij het afrekenen.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial biedt deals voor de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]