More

  Ik zou willen dat iemand anders dan Kanye de Stem Player | . heeft gemaakt

  Ik wil bovenaan één ding uit de weg ruimen. Ik wou dat iedereen – iedereen – behalve Kanye West de Stem Player had uitgebracht. Op dit moment is hij meer dan 10 jaar voorbij het creatieve hoogtepunt van My Beautiful Dark Twisted Fantasy, en vijf jaar verwijderd van het ongelijke, maar degelijke Life of Pablo. Tegenwoordig wordt zijn culturele relevantie meer gedreven door spektakel en controverse dan door artistieke output.

  Toch voel ik me aangetrokken tot de Donda Stem Player: het is een fascinerend en uniek apparaat. Maar mijn interesse is ondanks, niet vanwege Kanye West.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comJe kunt ook loops maken van kleine stukjes nummer, ze omkeren, versnellen, vertragen en zelfs effecten toevoegen.

  Het ziet er echter een beetje uit als een seksspeeltje en is bedekt met wat ik veronderstel dat het is overtollige Fleshlights. Het voelt niet onaangenaam, precies, maar het is een beetje zenuwslopend. En de vaag vlezige tint helpt niet. De belangrijkste bedieningselementen aan de voorkant zijn vier aanraakgevoelige strips die oplichten om je bijvoorbeeld te vertellen op welk volume een nummer staat of welk effect je hebt geselecteerd. Het hele ding trilt ook, met haptische feedback elke keer dat je een knop of een strip aanraakt, hoewel het nogal kan achterlopen op je werkelijke aanraking.

  Terrence O’Brien /

  Een van de beperkingen hier is dat hij uitloopt op vier stelen. Dit betekent vaak dat alle melodische inhoud één nummer is. Ik zal ook zeggen dat de effectselectie te wensen overlaat. Er zijn twee verschillende snelheden van tremolo, een paar verschillende echo-opties en “feedback”, wat in feite gewoon een uit de hand gelopen echo is.

  In staat zijn om snel een stuk muziek te herhalen, om te keren en wat galm op te slaan het is best leuk.

  De site belooft dat je elk nummer naar de speler kunt uploaden. Je kunt zelfs een YouTube-link plaatsen en het zal de audio ontleden. Vervolgens wordt het nummer automatisch in stengels gesplitst, zodat je het kunt remixen. Dit is geen gemakkelijke taak, zelfs niet voor professionele software op een krachtige pc. Voorspelbaar, het is hier wisselvallig. dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%

  Het lijkt erop dat redelijk uitgeklede hiphopproducties het goed zullen doen, maar naarmate de complexiteit van een nummer toeneemt, begint de Stem Player moeite te hebben met parseren de verschillende onderdelen.

  Toen was de vierde steel, die voor bas zou moeten zijn, eigenlijk stil. Ik kwam dit probleem zelfs vaak tegen met muziek die ik zelf naar de Stem Player had geüpload. “Love Proceeding” van Badbadnotgood werd teruggebracht tot slechts twee stelen: drums en geen drums. Image Credit: Terrence O’Brien /

  Ik maak me zorgen over wat er over een paar jaar of zelfs maanden met de Stem Player gebeurt tijd ook. De enige manier om nieuwe nummers te uploaden is via de Stem Player-website. Dus als dat ooit offline gaat, zit je misschien vast. Ik kan er ook niet achter komen hoe ik mixen en nummers van de speler kan krijgen. De instructies die zowel bij de speler als op de site worden geleverd, zijn behoorlijk barebones en soms enigszins verwarrend. In de FAQ staat dat je kunt opslaan wat je aan het mixen bent door op de volume-omhoogknop te drukken, en vervolgens wordt uitgelegd dat “vier opnames kunnen worden opgeslagen, afspelen vanaf de laatste, rode track.” Het enige probleem is dat ik geen idee heb wat dat in godsnaam betekent.

  Misschien is de prijs de grootste klap voor de Stem Player. $ 200 is veel om naar een muzikale curiositeit te gooien. Zeker als dat geld vooral dient om het ego van een van de meest megalomane beroemdheden ter wereld te voeden.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]