More

  Het slimme wifi-slot van de 4e generatie van augustus zakt terug naar $ 180 bij Amazon |

  Hoewel het lastig kan zijn om het juiste slimme slot voor je deur te vinden, is het slimme wifi-slot van August een van de meest veelzijdige die er is, omdat het over de meeste gewone nachtschoot past. Het eenvoudige installatieproces is een van de redenen waarom we het een score van 80 gaven toen we het voor het eerst beoordeelden, maar we klopten ook aan vanwege het hogere prijskaartje. Maar nu kun je het capabele slimme slot voor $ 50 minder bij Amazon pakken, terwijl het tot een recordhoogte van $ 180 is gedaald. Het is in maanden niet zo in de uitverkoop geweest, dus dit is het moment om er een te kopen als je er al een tijdje naar op zoek bent.

  Koop August WiFi smart lock (4e generatie) bij Amazon – $ 180

  Augustus heeft niet geknoeid met de goede dingen bij het updaten van zijn WiFi smart lock. Het apparaat van de vierde generatie is kleiner dan het vorige en heeft dankzij de wifi-connectiviteit geen bridge nodig. Zoals de meeste slimme apparaten voor thuisgebruik, volg je een paar installatievideo’s in de bijbehorende mobiele app om de vergrendeling in te stellen, en tijdens dat proces moet je tweefactorauthenticatie inschakelen. Het is een noodzakelijke stap en we waren blij om het te zien omdat die extra beveiligingslaag belangrijk is voor alle aangesloten apparaten, vooral diegene die je huis vergrendelen en ontgrendelen. Bovendien heeft het slimme wifi-slot ook Bluetooth-codering plus AES 128-bits en TLS-codering.

  Na het instellen kan het apparaat van August worden bediend vanuit de bijbehorende app, zodat je op afstand kunt vergrendelen en ontgrendel uw deur. Hierdoor kun je gemakkelijk vrienden en familieleden binnenlaten als je niet thuis bent, en de Auto-Lock-functie kan detecteren wanneer je de deur hebt gesloten en deze automatisch beveiligen. En je old-school sleutels zijn ook niet ineens nutteloos – je kunt ze nog steeds gebruiken met het slimme wifi-slot geïnstalleerd, dus als je ooit vergeet om de dubbele CR123-batterijen van het slot te vervangen, kun je nog steeds je huis binnenkomen. Bekijk voordat u besluit te kopen de ondersteuningspagina van augustus om te controleren of uw nachtslot compatibel is met het slimme slot.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze startpagina met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]