More

  De mobiele update van Firefox maakt het gemakkelijker om verder te gaan waar u was gebleven |

  Mozilla heeft Firefox 94 uitgerold voor Android en iOS, en daarbij hoort een nieuwe startpagina die het gemakkelijker maakt om terug te gaan naar wat je aan het doen was voordat je de app moest sluiten. In de aankondiging zei de organisatie dat ze “die zware mentale last van het onthouden om die half gelezen artikelen of vakantie-onderzoek af te maken” wilde opheffen totdat je klaar bent om ze af te maken. De nieuwe startpagina biedt een gemakkelijke manier om terug te gaan naar uw laatst geopende tabblad en bevat nu uw meest recent opgeslagen bladwijzers.

  U hoeft niet meer naar het bladwijzermenu of uw browsegeschiedenis te gaan, als je wilt alleen toegang tot de laatste bladwijzers die je hebt opgeslagen of bekeken. Als u een Firefox-account hebt en de browser ook op desktop gebruikt, worden uw meest recent opgeslagen bladwijzers op desktop ook toegevoegd aan de mobiele startpagina. Verder hebt u snel toegang tot al uw bladwijzers door op Alles weergeven te klikken.

  De nieuwe startpagina voor Android heeft ook de mogelijkheid om zoekopdrachten per onderwerp te groeperen. Stel, u zoekt dingen op voor een aanstaande vakantie – de browser groepeert en geeft nu de resultaten weer die u opent in plaats van ze op afzonderlijke tabbladen te openen. Om de zaken overzichtelijk te houden, zijn die informatiegroepen pas binnen 14 dagen beschikbaar. Over het overzichtelijk houden van dingen gesproken, de nieuwe Firefox markeert nu tabbladen als “inactief” als u ze de afgelopen 14 dagen niet hebt bezocht. Je kunt er daarna nog steeds naar teruggaan, maar ze zullen je zicht niet langer vertroebelen. Net als bij het groeperen van onderwerpen, is deze specifieke functie momenteel alleen beschikbaar op Android en zal in de komende maanden op iOS verschijnen.

  Ten slotte maakt Mozilla Firefox’ Pocket-feed aanpasbaar. Als je Android gebruikt, kun je nu de onderwerpen kiezen van de verhalen die je in je feed wilt vullen. Je krijgt nog steeds Pocket-verhalen op iOS, maar de mogelijkheid om onderwerpen aan te passen is nog niet beschikbaar voor het platform.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]