More

  Beats Fit Pro-beoordeling |

  Dankzij enkele vroege hints in iOS 15.1 zijn de nieuwste oordopjes van Beats nauwelijks een verrassing. Vandaag debuteerde het bedrijf officieel met zijn nieuwste model: de $ 200 Beats Fit Pro. Met een soortgelijk ontwerp als de Studio Buds die eerder dit jaar arriveerden, biedt dit nieuwe paar actieve ruisonderdrukking (ANC) naast bijna alle functies van Apple’s derde generatie AirPods. Dat omvat handsfree Siri, Adaptive EQ, ruimtelijke audio en meer. Beats heeft ook een vleugel toegevoegd voor een veiligere pasvorm tijdens trainingen en heeft de IPX4-classificatie van de Studio Buds behouden. Al deze functies, gecombineerd met een aantrekkelijker ontwerp, geven het bedrijf een alternatief voor de Powerbeats Pro in zijn assortiment.

  Ontwerp

  Als je’ als je denkt dat de Beats Fit Pro er bijna precies hetzelfde uitziet als de Beats Studio Buds, heb je het niet mis. Dit nieuwe model is een tikkeltje groter en de hoek van het lipje dat de bedieningselementen aan boord vasthoudt, is iets anders. De algehele esthetiek en vorm zijn echter vrijwel identiek. Het grootste ontwerpverschil is de fit wing, of wingtip zoals Beats het noemt. In tegenstelling tot veel sportieve oordopjes, is dit element zeer flexibel, zodat het kan buigen voor een groter aantal oorvormen.

  Ook al helpt de vleugel de knoppen op hun plaats te houden, je merkt nauwelijks dat hij er is. Beats

  Fit Pro

  87SCORE87Critici – Nog niet gescoordN/AUsers – Nog niet gescoordN/A

  Pros< /h2>Veel handige functies Comfortabele pasvorm Solide ANC-prestaties Evenwichtige, krachtige bas

  Nadelen

  Per ongeluk indrukken van een knop is een ding Geen draadloos opladen Sommige functies zijn exclusief voor iOS Volumeregelingen vereisen opoffering

  Net als de Studio Buds, de on-board bedieningselementen voor de Beats Fit Pro bevinden zich op het kleine ‘b’-logo aan de buitenkant van elk oordopje. Het zijn nog steeds fysieke knoppen die je moet indrukken in plaats van aanraakbedieningen die zijn gebouwd om te tikken. De bedieningselementen zijn standaard aan elke kant gespiegeld, met opties voor afspelen/pauzeren en het beantwoorden van oproepen (één keer drukken) naast het overslaan van nummers (twee keer voor vooruit, drie keer voor terug) en schakelen tussen ANC aan en transparantiemodus (lang indrukken). De lange druk kan opnieuw worden geconfigureerd voor volumeregeling, zodat u deze aan de ene kant omhoog en aan de andere kant omlaag kunt draaien. Als u dit doet, verliest u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de ruisonderdrukking of de omgevingsgeluidsmodus. Jammer.

  Beats zegt dat het de knop voor de ingebouwde bedieningselementen strategisch heeft geplaatst aan de onderkant van de bult op elke oordop “om onbedoeld indrukken te voorkomen”. Net zoals ik bij de Studio Buds tegenkwam, activeerde ik vaak de bedieningselementen bij het aanpassen van de pasvorm van de oordopjes.

  En vanwege de plaatsing van de microfoons betekende elke aanpassing van de pasvorm meestal het aanraken van de externe microfoons en het creëren van extra ruis.

  Apple’s nieuwe slijtagedetectiesensor zit aan de achterkant. Net als de technologie op de nieuwe AirPods, heeft de Beats Fit Pro een optische sensor die is uitgerust met golflengte-LED’s die kunnen bepalen of een object naast de nabijheid ook huid is. Zowel Apple als Beats leggen uit dat dit het automatisch pauzeren nauwkeuriger maakt, waardoor onbedoelde activering wordt voorkomen wanneer je ze niet echt in je oor hebt. Dit helpt natuurlijk ook de levensduur van de batterij te verlengen wanneer u ze minder snel per ongeluk inschakelt.

  Software en functies

  Billy Steele/, de H1-chips van Apple

  Dankzij de Beats-chips van Apple hebben veel van dezelfde functies als de nieuwe AirPods.

  Knoeien met een Bluetooth-menu en een apparaat in de koppelingsmodus zetten zijn beide overblijfselen van een vervlogen tijdperk. H1 maakt ook handsfree Siri en de verbeterde Zoek mijn-functies van Apple mogelijk. Ten slotte krijg je ook Audio Sharing, zodat je naar muziek kunt luisteren of een film kunt kijken met iemand die een set oordopjes of koptelefoons heeft van Apple of Beats.

  Qua software alles wat je nodig hebt voor Beats Fit Pro is ingebouwd in iOS 15 voor iPhone-gebruikers. Vanuit het Control Center hebt u eenvoudig toegang tot de instellingen voor ruiscontrole en ruimtelijke audio door lang op de volumeschuifregelaar te drukken. U kunt de ingedrukte bediening aan boord opnieuw toewijzen via het ‘i’-pictogram naast de apparaatnaam in het Bluetooth-menu. Er is ook een pasvormtest voor oordopjes, net als voor de AirPods Pro, en u kunt ook automatische oordetectie uitschakelen. Regelaars voor ruis en ruimtelijke audio bevinden zich ook in dit menu als u ze hier liever wilt openen. Op Android-apparaten heeft Beats een speciale app die snel koppelen afhandelt en de functies voor het passen van de oordopjes, het aanpassen van de bediening en de batterijstatus bevat die beschikbaar zijn op iOS.

  Geluidskwaliteit

  Beats' nieuwste echte draadloze oordopjes bieden alle nieuwe beste functies van Apple Airds.Er is veel meer low-end toon op dit model dan wat de Studio Buds bieden. De krachtigere bas zorgt ook voor meer diepte, dus er is meer ruimte voor zang, instrumenten en andere elementen om door te komen zonder gecomprimeerd of saai te klinken.

  Inderdaad, gitaren klinken in de chaotische metal van Every Time I Die , met bombastische drums die eronder dreunen. De bas is ruim en overheerst nooit, zelfs niet bij genres waar het snel uit de hand kan lopen als de afstemming ook maar een klein beetje uit de hand loopt. Er is duidelijkheid over de Fit Pro die zeer geschikt is voor genres zoals blues, bluegrass, ambient, elektronisch en meer. In al deze genres benadrukken de scherpe details het volledige klankbereik van Beats. Bas, viool, gitaar en mandoline staan ​​allemaal op zichzelf voor acts als Nickel Creek, en geven elk de ruimte om te schitteren. Het geluidsprofiel is hier ongetwijfeld een verbetering ten opzichte van de Studio Buds, maar het is niet op het niveau van duurdere sets zoals de MW08, Momentum True Wireless 2 of WF-1000XM4.

  Dankzij de H1-chip, Beats Fit Pro werkt met de ruimtelijke audio van Apple. Dit geeft je de mogelijkheid om naar Dolby Atmos Music-inhoud te luisteren in Apple Music – met of zonder dynamische head-tracking ingeschakeld.

  Net als de nieuwste AirPods zijn de Fit Pro uitgerust met Apple’s Adaptive EQ. Deze functie is actief wanneer u zowel de ANC- als de transparantiemodus uitschakelt, het geluid continu bewaakt met interne microfoons en de lage en middenfrequenties aanpast om de audiokwaliteit consistent te houden. De functie houdt ook rekening met de vorm van je oor bij het maken van de aanpassingen.

  Galerij: Beats Fit Pro review | 14 Foto’s

  /14

  Galerij: Beats Fit Pro review | 14 foto’s

  /14

  Zoals ik al zei, heeft de Beats Fit Pro actieve ruisonderdrukking aan boord. Het is een andere functie die wordt aangedreven door de H1-chip van Apple en het past zich ook aan zowel omgevingsgeluid aan als hoe de oordopjes in je oren passen. Net als eerdere Beats-hoofdtelefoons, controleert deze technologie continu en past zich automatisch aan op basis van het lawaai van de omgeving. Beats zegt dat het systeem wordt aangedreven door een algoritme dat het signaal 200 keer per seconde kan aanpassen. Dat ziet er op papier mooi uit, maar uiteindelijk hoef je alleen maar te weten dat het ANC-systeem op de Fit Pro een solide werk doet om afleiding te blokkeren wanneer dat nodig is. Het is niet zo krachtig als Bose of Sony, maar het gaat afleiding goed genoeg tegen om van pas te komen.

  Zoals tegenwoordig typisch het geval is met oordopjes met ruisonderdrukking, biedt de Fit Pro ook een transparantiemodus voor afstemming in uw omgeving.

  Net als de Studio Buds voeren deze je stem echter niet terug in de oordopjes wanneer je praat, dus je moet spreken om jezelf te horen. Toch helpt de transparantiemodus je om je naam in een coffeeshop in de gaten te houden.

  Oproepkwaliteit

  Billy Steele/

  Voor oproepen heeft Beats de Fit Pro uitgerust met zes microfoons: drie aan elke kant. Externe beamforming-microfoons concentreren zich op uw stem, terwijl de interne eenheden voor ANC, transparantiemodus en Adaptive EQ dubbel werk leveren om oproepen te helpen verbeteren. Het bedrijf zegt dat de feed-forward microfoons zijn verzonken om windproblemen te voorkomen en een spraakversnellingsmeter gaat externe ruis tegen met behulp van “een geavanceerd algoritme”.

  Alle oordopjesbedrijven maken een versie van deze toonhoogte met een mix van microfoons, algoritmen en strategische plaatsing.

  Met de Fit Pro klinkt je stem beter dan de speakerphone, maar aan de andere kant komt hij gedempt over. De persoon met wie u spreekt, krijgt ook voldoende achtergrondgeluid te horen als het luid genoeg is. Uiteindelijk werken deze prima als je in een redelijk stille ruimte bent, maar verwacht niet dat ze een lawaaierig kantoor blokkeren als je een telefoon- of videogesprek voert.

  Wanneer als ze voor het eerst aankomen, ondersteunt de Beats Fit Pro de nieuwe ruimtelijke audio van Group FaceTime niet. De functie maakt gebruik van meeslepend geluid, zodat deelnemers klinken alsof ze spreken vanaf de locatie waar ze zich op uw scherm bevinden. Apple zegt dat dit FaceTime-oproepen natuurlijker maakt, en tot op zekere hoogte ook. Het verbetert zeker de ervaring van een vergadering of groepschat, maar het is nog verre van het echte leven. Beats zegt van plan te zijn deze functie aan de Fit Pro toe te voegen als onderdeel van een toekomstige software-update.

  Levensduur van de batterij

  Beats belooft tot zes uur van gebruik op de oordopjes met ANC- of transparantiemodus actief. Als je de extra 21 uur in de case meetelt, is dat 27 uur luistertijd met de meest aantrekkelijke functies ingeschakeld. Als je ervoor kiest om die over te slaan en met de Adaptive EQ-modus te gaan, kun je een extra uur op de Beats Fit Pro verwachten en nog drie in het geval voor een totaal van 30.

  Door de hele dag door een mix van actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus te gebruiken, lukte het me bijna zeven uur voordat ik de stroom volledig uitputte. Ik miste het met ongeveer 10 minuten. Dat is genoeg om een ​​hele dag op kantoor door te komen, en als je de oordopjes op een gegeven moment kunt docken, zul je ze ook tijdens je woon-werkverkeer probleemloos dragen. Al deze cijfers komen overeen met de nieuwe AirPods, maar de nieuwste van Apple heeft geen ANC. Onze huidige topkeuze voor de beste oordopjes, Sony’s WF-1000XM4, duurde zeven en een half uur tijdens mijn tests met ruisonderdrukking actief.

  De concurrentie

  Beats' nieuwste echte draadloze oordopjes bieden alle beste functies van Apple's nieuwe AirPods. alternatief voor de Fit Pro in zijn assortiment. De Studio Buds zullen je $ 50 besparen, maar je zult wat offers moeten brengen.</body></html>” />Het mist de pittige bas en de algehele diepte die de Fit Pro vertoont. De Studio Buds hebben geen H1-chip van Apple, maar je krijgt nog steeds snel koppelen en handsfree Siri naast de mogelijkheid om naar Dolby Atmos-melodieën te luisteren in Apple Music. Wat je niet zult vinden is Adaptive EQ of de nieuwe door de huid geactiveerde slijtagedetectiesensor. </p>
<p>De absoluut beste echte draadloze oordopjes die je nu kunt kopen, zijn nog steeds de Sony WF-1000XM4. Hoe boordevol functies de Fit Pro ook is, de handige functies zijn het handigst voor iOS. Sony gaat verder dan ANC en omvat automatisch pauzeren wanneer je spreekt en een snelle aandachtsmodus voor korte gesprekken. U kunt uw ruisonderdrukking of transparantieniveaus op de WF-1000XM4 ook volledig automatiseren op basis van uw activiteit of locatie. Natuurlijk, als je bereid bent wat privacy in te ruilen voor gemak.</p>
<h2><strong>Wrap-up</strong></h2>
<p>Als je op zoek bent naar het beste van wat AirPods te bieden heeft in oordopjes die niet over het polariserende stick-apparaat beschikken, de Beats Fit Pro zou het lukken. Ze bieden een mooie mix van functies, geluid en ruisonderdrukkende prestaties voor de prijs. Natuurlijk zijn er betere opties, maar ze kosten ook aanzienlijk meer, vooral als je op zoek bent naar absoluut de beste audiokwaliteit.</p>
<p>En dat is een interessant voorstel voor iPhone-bezitters..</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]