More

  Google’s Nest-apparaten zijn te koop op Best Buy voorafgaand aan Black Friday |

  Als je de Nest-apparaten van Google met korting wilt scoren voordat Black Friday arriveert, kijk dan eens naar de uitverkoop van Best Buy. Sommige zijn zelfs beschikbaar voor de laagste prijs waarvoor we ze in andere retailers hebben zien verkopen. De Google Nest Audio wordt nu bijvoorbeeld vermeld voor $ 60, wat $ 40 minder is dan de standaardprijs en het laagste is dat we voor de luidspreker hebben gezien. Mocht je de kans hebben gemist om het apparaat in oktober voor die prijs bij B&H Photo te kopen, dan is hier nog een kans om dit te doen. De tweede generatie Google Nest Hub is ook te koop voor $ 50, wat slechts $ 10 meer is dan wat de eerste generatie Nest Hub tegenwoordig kost.

  Koop Google Nest Audio bij Best Buy – $ 60 Koop Google Nest Hub 2nd Gen bij Best Buy – $ 50

  We gaven de Nest Audio een score van 87 in onze recensie en noemden het een koopje voor $ 100. De slimme luidspreker biedt een veel betere geluidskwaliteit dan de oudere luidsprekermodellen van Google, die verder kunnen worden verbeterd als je er twee in stereo koppelt. We prezen het ook om zijn aantrekkelijke minimalistische ontwerp: het apparaat is volledig bedekt met audiotransparante stof die in vijf kleuren wordt geleverd. Ondertussen gaven we de tweede generatie Nest Hub een score van 89, waarin we hem prezen omdat hij een luider en duidelijker scherm had dan zijn voorganger. Assistent reageert ook sneller op het slimme display dan op zijn tegenhanger van de eerste generatie, dankzij de ingebouwde chip.

  Wilt u een groter scherm? De Nest Hub Max, met zijn 10-inch scherm en camera, is te koop voor $ 180, $ 50 minder dan de normale prijs van $ 230. We gaven het een score van 86 in onze recensie en prezen het om zijn geweldige scherm, bewegingsbediening voor het afspelen van media en de mogelijkheid om te verdubbelen als een Nest Cam. Het Google Nest WiFi 2-pack, dat wordt geleverd met een mesh wifi-router en een toegangspunt, is momenteel ook te koop voor $ 179. Dat is $ 89 minder dan de gebruikelijke prijs van het two-pack. De router en het enkele toegangspunt kunnen tot 3800 vierkante meter beslaan, en het punt wordt geleverd met een ingebouwde slimme luidspreker met toegang tot Google Assistant.

  Koop Google Nest WiFi Mesh Router 2-pack bij Best Buy – $ 179 Koop Google Nest Hub Max bij Best Buy – $ 180

  Als je de kleinere slimme luidsprekers van Google in plaats van de grotere Nest Audio in je huis wilt plaatsen, is de Nest Mini ook te koop voor $ 25, een daling van 50 procent ten opzichte van de oorspronkelijke prijs van $50. Hij klinkt misschien niet zo goed als de Nest Audio, maar hij heeft een betere geluidskwaliteit dan zijn voorganger. Ondertussen is de batterij van de Nest Doorbell $ 50 lager dan de oorspronkelijke prijs van $ 180. Zoals de naam al aangeeft, is het een videodeurbel op batterijen die eenvoudig te installeren is en u waarschuwingen kan sturen over belangrijke activiteit buiten uw deur. Ten slotte is de Nest Smart Programmeerbare Wifi-thermostaat te koop voor $ 100, $ 30 minder dan de oorspronkelijke prijs. Het is ontworpen om eenvoudig te installeren en heeft een aanraakbalk aan de zijkant waarmee u de temperatuur kunt aanpassen. Je kunt hem ook overal bedienen via de Google Home-app of via Google Assistant.

  Koop Google Nest Mini bij Best Buy – $ 25 Koop Google Nest Doorbell-batterij bij Best Buy – $ 130 Koop Google Nest Smart Programmeerbare Wifi-thermostaat bij Best Buy – $ 100

  Volg @Deals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]