More

  Google bevestigt dat het flikkerende probleem met het Pixel 6 Pro-scherm volgende maand wordt opgelost |

  Google’s Pixel-lanceringen werden vaak ontsierd door hardware- en andere problemen, waarvan sommige ernstiger waren dan andere. De Pixel 6 heeft die trend tot nu toe vermeden, maar er zijn nog steeds een paar kleine problemen rond het scherm, meldt 9to5Google. Gebruikers merkten op dat wanneer de Pixel 6 Pro is uitgeschakeld, het indrukken van de aan / uit-knop met lichte druk (niet genoeg om hem in te schakelen) een vreemde “flikkering” van het scherm lijkt te activeren. Dit heeft geen invloed op het apparaat wanneer het is ingeschakeld.

  In een ondersteuningsdocument heeft Google het probleem erkend en gezegd dat het in de software-update van december zal worden opgelost. In de tussentijd gaf het de volgende instructies: “Om te voorkomen dat u dit ziet, moet u de aan / uit-knop niet doorlopen wanneer u de telefoon wilt gebruiken. Als u de telefoon wilt gebruiken, houdt u de aan / uit-knop lang genoeg ingedrukt om hem in te schakelen.” Google voegde eraan toe dat het geen “probleem is met de telefoonhardware”, wat betekent dat een software-update het probleem zal oplossen.

  De patch van november is zojuist uitgebracht, met als belangrijkste oplossing een aanpassing aan het paneel Snelle internetinstellingen. Als zodanig duurt het nog een maand of zo om de flikkerende problemen op te lossen. Aangezien de Pixel 6 de eerste smartphone van Google is met een eigen Tensor-processor, zullen we hopelijk geen grote hardwareproblemen zien.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]