More

  De Scandinavische badkamer

  Als je op zoek bent naar een kalme en rustige badkamer, dan is de Scandinavische badkamer echt iets voor jou!

  Een badkamer om helemaal tot rust te komen. Om een Scandinavische badkamer te laten slagen moet je het vooral simpel houden.

  Nog niet zo vaak van een Scandinavische badkamer gehoord? Dan komt dat waarschijnlijk omdat het een van de laatste trends!

  Lees hieronder verder om meer te weten te komen over de Scandinavische badkamer!

  Een natuurlijke en zachte uitstraling, dat is waar het om draait bij een Scandinavische badkamer. Wit vormt dan ook de basis voor deze badkamer. Andere kleuren die je kunt toevoegen zijn lichtgroen, zachtroze, beige of grijs. De keuze voor een mat witte tegel of een betonlooktegel sluit dan ook perfect aan bij de Scandinavische badkamer.

  Naast de verschillende kleuren heb je natuurlijk ook nog verschillende meubels nodig in jouw badkamer. Een houten badkamermeubel met een witte wastafel, is een typisch Scandinavisch badkamermeubel. Hout geeft een warme uitstraling aan jouw badkamer.

  Ook kun je daarnaast kiezen voor een Scandinavisch badkamermeubel in het wit. Deze kun je dan weer combineren met een Scandinavische kolomkast.

  Het badkamermeubel kun je combineren met een mooie ronde spiegel. Kies hierbij voor een ronde spiegel zonder dikke rand. Als extra toevoeging kun je nog kiezen voor een spiegel met verlichting. Voor de kranen kun je gaan voor witte kranen of juist voor een chromen kraan.

  Ook de keuze voor een bad en/of douche is belangrijk om een Scandinavische badkamer te realiseren. Ga bijvoorbeeld voor een vrijstaand bad in het wit om de luxe uitstraling te optimaliseren. Combineer het bad met een mooie vrijstaande badkraan in het wit of in het chroom. Wil je daarnaast ook nog een douche in jouw badkamer? Ga dan voor een inloopdouche met een rand in het chroom of in het wit.

  Als laatste houden we dan het toilet nog over. Vanzelfsprekend is ook hier weer een wit toilet de beste keuze. Combineer het witte toilet met een wit bedieningspaneel om het helemaal af te maken.

  Ben je al overtuigd van de Scandinavische badkamer?
  Bekijk dan snel ons aanbod!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]