More

  Bescherm je huis met deze draadloze beveiligingscamera van $ 199 |

  Hoe beschermd is jouw plek? Als uw antwoord allesbehalve een volmondig “zeer” is, is het tijd om uw beveiligingsstrategie te heroverwegen. Sloten en alarmsystemen zijn geweldig, maar je moet ook in de gaten kunnen houden wat er in en om je huis gebeurt, en daarom zou je een slimme beveiligingscamera moeten overwegen. Ze bewaken gemakkelijk de omgeving van je huis, of dat nu betekent dat je verdachte activiteiten moet opvangen of je gasten moet begroeten via ingebouwde microfoons.

  Stroomlijn de beveiliging van je huis met de ScenesOne draadloze camera, nu verkrijgbaar voor $ 199. Deze slimme beveiligingscamera’s kunnen live streamen en clips opnemen, beelden vastleggen en u zelfs heen en weer laten communiceren met iemand aan de deur. Deze deal omvat twee waterdichte camera’s voor gebruik binnen of buiten, en één kubusgateway, die een privénetwerk tussen uw camera’s creëert.

  Met succes gefinancierd op Kickstarter en Indiegogo, zijn de draadloze ScenesOne-camera’s gebouwd met SkyLine-technologie, die minimaal stroom verbruiken en toch een serieus bereik bieden. De ScenesOne-camera kan meer dan 5.400 soiree-voeten bereiken, en die uitgebreide dekking komt van WiFi HaLow (een netwerk dat drie betonnen muren kan doordringen). Deze draadloze camera’s werken op batterijen en gaan drie tot zes maanden mee op één lading.

  Verwacht topkwaliteit video- en audiomogelijkheden van uw camera’s. Al die livestreams, opgenomen videoclips en afbeeldingen worden in scherpe 1080p-resolutie afgespeeld. De ScenesOne camera’s bieden ook geavanceerd nachtzicht, waardoor je net zo veel helderheid hebt in het donker. En u kunt er zeker van zijn dat deze inhoud zeven dagen in de cloud wordt opgeslagen voor extra gemoedsrust.

  U zult ook willen profiteren van de tweerichtingsaudiofunctie, een handige mogelijkheid waarmee u je praat met bezoekers aan je deur via de ScenesOne app. Zorg ervoor dat u smartphonemeldingen inschakelt, zodat u niets mist, of u nu thuis of onderweg bent. Deze draadloze slimme camera’s zijn eenvoudig zelf te installeren in slechts vijf minuten en zijn een eenvoudige manier om uw huis te beveiligen.

  De Scenes One Camera Kit kost momenteel $ 249, maar u kunt hiermee 20 procent korting krijgen deal, waardoor de prijs daalt tot slechts $ 199.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden voor de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en bijlessen. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]