More

  Apple’s nieuwe AirPods Pro met Magsafe zijn gedaald tot $ 190 bij Best Buy |

  Apple heeft de MagSafe-oplaadcase-optie voor de AirPods Pro draadloze oordopjes pas twee weken geleden uitgerold, maar ze zijn nu al voor de tweede keer in de uitverkoop. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar bij Best Buy voor slechts $ 190, $ 60 (24 procent) lager dan de normale prijs van $ 250. We verwachten dat Amazon deze prijs binnenkort zal evenaren, maar voor nu heeft de online retailer de oordopjes voor $ 200, slechts $ 10 meer.

  Koop Apple AirPods Pro bij Best Buy – $ 190

  De AirPods Pro verdiende een solide -score van 87, dankzij de verbeterde geluidskwaliteit, goede actieve ruisonderdrukking, IPX4-waterbestendigheid, verbeterde pasvorm voor meer oorafmetingen en altijd-aan Siri-toegang. Ze bieden ook aanraakbedieningen waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen bijvoorbeeld ruisonderdrukking en “Transparantie” -modus waarmee u gesprekken, straatlawaai en meer kunt horen.

  Compatibiliteit met Apple-apparaten is echter de meest aantrekkelijke functie in vergelijking met bijvoorbeeld Sony’s WF-1000XM4 draadloze oortelefoons. Hierdoor schakel je razendsnel tussen een iPhone, iPad en MacBook computer. De levensduur van de batterij is maar liefst 5 uur zonder ANC of Transparantie-modi, of 4,5 uur luistertijd (3,5 uur gesprekstijd) met ANC ingeschakeld.

  Als onderdeel van de lancering van de nieuwe AirPods en MacBook Pro heeft Apple de AirPods Pro een MagSafe-oplaadetui gegeven. Net als voorheen heeft de case een ingebouwde batterij waarmee je tot 24 uur kunt werken zonder dat je een stopcontact nodig hebt. MagSafe maakt opladen echter een beetje handiger, omdat de behuizing magnetisch blijft plakken aan compatibele opladers zoals Apple’s eigen MagSafe-puck.

  De Best Buy-prijs van $ 190 maakt de AirPods Pro met MagSafe bijna net zo goedkoop als we hebben gehad ooit de oudere AirPods Pro zonder MagSafe gezien. Ze zullen waarschijnlijk vrij vaak in de uitverkoop blijven, omdat ze nu sinds eind 2019 uit zijn en er vrij snel een nieuw model in de pijplijn kan komen.

  Ontvang de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze homepage met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]