More

  Amazon biedt hoge kortingen op recente Echo-apparaten |

  Dit is misschien wel een van je beste kansen om een ​​slimme speaker of e-reader te scoren voor de vakantiedrukte. Amazon verkoopt meerdere recente Echo-apparaten (plus een Kindle-lezer) tegen zeer lage prijzen. Om te beginnen is de Echo-luidspreker van de vierde generatie te koop voor slechts $ 60 (meestal $ 100), of hetzelfde als de Prime Day-prijsstelling. Je kunt ook de nieuwe Echo Show 5 kopen voor een historisch dieptepunt van $ 55 (normaal $ 85), terwijl de grotere Echo Show 8-tegenhanger is gedaald tot $ 100 (meestal $ 130).

  Koop Echo (4e generatie) op Amazon – $ 60 Koop Echo Show 5 op Amazon – $ 55 Koop Echo Show 8 op Amazon – $ 100

  Je zou de Kindle-deal ook kunnen waarderen als je een boekenliefhebber bent. Amazon verkoopt de standaard Kindle (met advertenties) voor slechts $ 50 – dat is $ 40 onder de officiële sticker en zelfs beter dan de Prime Day-prijs. U krijgt een vergelijkbare korting op de advertentievrije versie, die voor $ 70 wordt verkocht. Beide prijsverlagingen maken de Kindle een gemakkelijke keuze als je aan het eind van de dag liever tot rust komt met een digitaal boek.

  De Echo-apparaten zijn veilige keuzes. De vierde generatie Echo klinkt geweldig voor het geld en heeft een gedenkwaardig ontwerp samen met Alexa’s gezonde ecosystemen voor slimme apparaten en vaardigheden voor thuis. De nieuwere Echo Show 5 en 8 bouwen ondertussen voort op die Alexa-knowhow met visuals. De Show 5 past het beste als nachtkastje, terwijl de 8 goed werkt voor videogesprekken of als gezinshub in de keuken of woonkamer. De belangrijkste minpunten zijn simpelweg de interface en de selectie van streaming-apps. Google heeft een kleine voorsprong op beide afdelingen, maar dat maakt misschien niet zoveel uit als je voornamelijk spraakopdrachten gebruikt of het nieuws en het weer bekijkt.

  Get de nieuwste Black Friday- en Cyber ​​Monday-aanbiedingen door naar onze startpagina met deals te gaan en @Deals te volgen op Twitter.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]