More

  Alles over de industriële badkamer.

  De industriële badkamer, je hebt er vast al een keer van gehoord. Donkere kleuren in combinatie met de warme materialen, wat zorgt voor een stoere en moderne uitstraling. Het is op dit moment een van de populairste trends.

  Een industriële badkamer is een trendy toevoeging aan jouw huis. De kleuren die zoal naar voren komen zijn zwart, wit en grijs. Waarbij je voornamelijk de grijstinten veel voorbij ziet komen. Door robuuste materialen te combineren met zachte en warme kleuren creëer je een badkamer die een stoere uitstraling heeft maar toch sfeer geeft. Naast warme kleuren is het ook belangrijk dat je minimalistische elementen toevoegt. Denk hierbij aan een mooie houten badplank of een spiegel met verlichting.

  Producten die jij kunt toevoegen aan jouw industriële badkamer:

  Mat zwarte kranen
  Betonlooktegels
  Industrieel badkamermeubel
  Waskommen
  Vrijstaand bad
  Ronde spiegel in de kleur mat zwart

  Door grijs als basis te nemen van je badkamer, kun je alle kanten op. Je kunt kiezen voor een  industrieel badkamermeubel in een robuuste vorm of juist in een vierkante vorm. Ook badkamermeubels met een dichte onderkant en een open ontwerp aan de bovenkant passen perfect bij een industriële badkamer.

  Door grijs als basis te nemen van je badkamer, kun je alle kanten op. Je kunt kiezen voor een  industrieel badkamermeubel in een robuuste vorm of juist in een vierkante vorm. Ook badkamermeubels met een dichte onderkant en een open ontwerp aan de bovenkant passen perfect bij een industriële badkamer.

  Het toevoegen van warme tinten aan jouw badkamer is al eerder benoemd. Kleuren waaraan je dan kunt denken zijn vele groen tinten, maar ook okergeel past goed bij een industriële badkamer. Naast warme kleuren kun je ook kiezen voor warme materialen in je badkamer, denk hierbij aan verschillende hout soorten. Wil je toch een iets koelere look, ga dan eerder voor betonlooktegels

  Al overtuigd voor jouw toekomstige badkamer?
  Bekijk dan snel hier de producten die bij jou passen!

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]