More

  Roblox zegt dat de extra lange storing niet te wijten is aan Chipotle |

  Het was geen goed weekend voor Roblox-spelers. The Verge merkt op dat het spelplatform sinds 28 oktober om 19:00 uur niet beschikbaar is (bijna twee dagen op het moment van schrijven), zonder dat er een oplossing in zicht is. Het is niet duidelijk wat de oorzaak van de storing was, behalve een “intern systeemprobleem”, maar Roblox Corporation benadrukte dat dit niet te wijten was aan een Chipotle-promo die slechts een half uur eerder werd gelanceerd. Dit was niet gekoppeld aan “specifieke ervaringen of partnerschappen”, legde Roblox uit.

  De promo biedt spelers in totaal $ 1 miljoen aan gratis Chipotle-burrito’s als onderdeel van een Halloween-evenement. Dat zou een piek in de activiteit op Roblox kunnen veroorzaken, maar het is niet waarschijnlijk dat het een spel met meer dan 40 miljoen dagelijkse gebruikers zal verstoren.

  De storing zal het platform echter zeker niet helpen. Meer dan de helft van de Roblox-spelers zijn pre-tieners, en de toename ervan tijdens de vroege pandemie zorgde voor spraakmakende concerten en platform-exclusieve games. Dergelijke mislukkingen kunnen kinderen (en hun families) die een groot deel van hun tijd in het virtuele universum van Roblox doorbrengen, gemakkelijk boos maken. Hoewel de downtime de langetermijnreputatie van het platform waarschijnlijk niet schaadt, kan het bedrijf zich duidelijk niet veel van dit soort incidenten veroorloven.

  Nog steeds vorderingen met de storing van vandaag. We blijven u op de hoogte houden. Nogmaals onze excuses voor de vertraging.

  We weten dat deze storing niet te maken had met specifieke ervaringen of samenwerkingen op het platform.

  — Roblox (@Roblox) 29 oktober 2021

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]