More

  iRobot’s poepdetecterende Roomba j7+ stofzuiger is nu goedkoper dan ooit |

  De nieuwste Roomba van iRobot die tijdens het schoonmaken obstakels kan detecteren, waaronder poep van huisdieren, is nu goedkoper dan ooit. Zowel Amazon als Wellbots hebben de Roomba j7 en j7+ voor $ 150 minder, dus je kunt ze pakken voor respectievelijk $ 499 en $ 699. Beide robots zijn hetzelfde, maar u krijgt de schone basis met het j7+-model, zodat u de robot kunt instellen en vergeten en de schone basis slechts ongeveer eens in de 60 dagen kunt legen.

  Koop Roomba j7 bij Amazon – $ 499 Koop Roomba j7+ bij Amazon – $ 699 Koop Roomba j7 bij Wellbots – $ 499 Koop Roomba j7+ bij Wellbots – $ 699

  De j7-serie bouwt voort op de Roomba i7-robots met krachtigere camera’s, betere sensoren en meer vermogen. Dankzij de AI-gestuurde computervisietechnologie kan het apparaat obstakels detecteren en eromheen bewegen terwijl het schoonmaakt, en u kunt die obstakels als permanent (in het geval van een stoel of een ander meubelstuk) of tijdelijk bestempelen. Dit betekent niet alleen dat de j7-robots beter kunnen navigeren rond dingen als stapels kleding en oplaadsnoeren, maar ze kunnen ook de aartsvijand van een robotstofzuiger detecteren: huisdierenpoep. iRobot heeft zelfs een officiële belofte voor eigenaren van huisdieren (ja, POOP) waarin staat dat je een nieuwe robotstofzuiger krijgt als je j7+ poep tegenkomt in het eerste jaar dat je hem bezit.

  Afgezien daarvan, de j7-serie maakt gebruik van de verbeterde mobiele app van iRobot, waarmee je schoonmaakbeurten kunt plannen en routinematige triggers kunt instellen. Je kunt ook kamers in je huis labelen nadat de robot een kaart heeft gemaakt, zodat je hem beter naar een specifieke kamer kunt leiden als je alleen een snelle reiniging nodig hebt.

  Terwijl de schone basis in het j7+-pakket zit is niet nodig, het tilt het gemak naar een hoger niveau. In plaats van de bak van uw robot na elke taak te legen, zal de j7+ automatisch de inhoud in de schone basis legen wanneer hij klaar is. U hoeft zich dan maar één keer per twee maanden zorgen te maken over het legen van de basis.

  Volg @Deals op Twitter voor de laatste technische deals en koopadvies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]