More

  De ergste vertraging bij de verzending van Apple is voor een poetsdoek van $ 19 |

  Je zou denken dat een wereldwijd aanbodtekort de technische producten van Apple het hardst zou treffen, maar dat is blijkbaar niet het geval. Zoals The New York Times meldt, is de meest nabestelde nieuwe release van Apple de $ 19 Polishing Cloth. Bestel de microvezeldoek vanaf dit moment in de winkel van het bedrijf en u wacht 10 tot 12 weken – met andere woorden, u krijgt uw polijstervaring met het Apple-merk pas op zijn vroegst in januari 2022. Je zou een nieuwe MacBook Pro kunnen kopen en nog eens twee maanden kunnen wachten om (officieel) vegen van het scherm te vegen.

  Het is niet duidelijk wat de oorzaak van de achterstand was, maar het kan pure populariteit zijn. Een anonieme Apple-functionaris die met The Times sprak, zei dat het bedrijf niet verrast was door de grote vraag, en dat het doek zowel speciaal ontworpen was (het was oorspronkelijk bedoeld voor het glas met nanotextuur op de Pro Display XDR) en bijzonder effectief.

  Het is geen geheim dat je veel, veel goedkopere alternatieven kunt vinden als je een gewoon scherm schoonmaakt. Amazon verkoopt een sixpack MagicFiber-doeken voor $ 9, en zelfs de duurdere opties bieden meestal een betere waarde. Het tekort illustreert echter zowel het cachet van het officiƫle product als de enorme reeks leveringsbeperkingen die van invloed zijn op technologie, soms op onverwachte manieren. Als u er niet eens op kunt rekenen dat u op tijd een poetsdoek krijgt, weet u dat de industrie worstelt met grote leveringsproblemen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]