More

  Bespaar $ 84 op deze draagbare krachtcentrale van Rocksolar |

  Als we het hebben over draagbare stroomvoorziening, denken we eerst aan powerbanks voor je laptop en mobiele apparaten. Ze zijn van onschatbare waarde als u ooit merkt dat uw batterij bijna leeg is wanneer u een deadline probeert te halen. Ze zijn echter lang niet zo nuttig in een levensbedreigende noodsituatie. Je hebt een zwaardere oplossing nodig wanneer elektriciteitskabels worden uitgeschakeld.

  De Rocksolar Nomad RS650-krachtcentrale is niet veel duurder dan een draagbare oplader, maar hij is veel beter geschikt om je een reddingslijn te geven in een noodgeval of een energiestoot wanneer u voor langere tijd onderweg bent.

  De Nomad is een lithium-ion-polymeerbatterij die is ontworpen om betrouwbare stroom te leveren, of u deze nu nodig hebt voor een werkterrein, een noodgeval of een roadtrip. Met 400 W pure sinusgolf AC continue output en 600 W piekoutput, kan het een telefoon 32 keer, een drone 12 keer, een camera 66 keer of een laptop zes of zeven keer volledig opladen. Dit maakt de Nomad een geweldige optie voor campers en stacaravans, die elektriciteit levert tijdens kampeertochten, wandeltochten, buitenfotografie en meer. In het geval van een stroomstoring is het ook een betrouwbare back-up stroombron. Bovendien heeft hij een extra beveiliging tegen kortsluiting, overbelasting en overladen van de batterij.

  Met 4,9 van de vijf sterren op Amazon doet deze krachtcentrale zijn naam eer aan door betrouwbare stroom te leveren terwijl hij mijlenver verwijderd is van het dichtstbijzijnde stopcontact . In het nieuwe, afgelegen normaal biedt de Rocksolar Nomad je een bron van off-grid duurzaamheid voor wanneer je reislust je op een werkavontuur stuurt. Je kunt het gebruiken om luchtbedpompen, ventilatoren en zelfs minikoelkasten te laten werken terwijl je onderweg bent. De Nomad maakt dit mogelijk dankzij drie AC-uitgangen, twee 12-volt DC-uitgangen en drie USB-poorten.

  Op dit moment kun je de Rocksolar Nomad RS650 400W Portable Power Station krijgen voor $ 364, of $ 85 korting.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden voor de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]