More

  2021 MacBook Pro-demontage onthult gemakkelijk te verwijderen batterijen |

  Apple heeft ons misschien een glimp gegeven van hoe de binnenkant van de nieuwe 14- en 16-inch MacBook Pro’s eruitziet, maar de mensen bij iFixit wachtten toch een verrassing. Het iFixit-team zei dat het verwijderen van batterijen uit recente MacBook Pro’s “oneindig geduld, een fles isopropylalcohol en een optionele fles mensvriendelijke alcohol” vereiste. Ze verwachtten hetzelfde van deze generatie laptops, maar waren aangenaam verrast door de aanwezigheid van treklipjes toen ze de nieuwe MacBook Pro’s uit elkaar haalden.

  De buitenste batterijcellen hebben opvallende treklipjes die je, nou ja, trek eraan om ze los te maken van hun kleeflaag eronder. Zelfs de centrale batterijcellen hebben treklipjes – ze zijn alleen moeilijker te vinden in het laptopchassis onder het trackpad. iFixit kon bevestigen dat de laptops batterijvervangingen prima herkennen en ermee werken.

  Bovendien zijn de meeste poorten van de laptops, behalve de SD-kaartlezer en de HDMI-poort, modulair. Dat betekent dat ze gemakkelijk en goedkoop kunnen worden vervangen als ze plotseling kapot gaan of defect raken. Omgekeerd zal het toetsenbord van de laptop nog steeds moeilijk te vervangen zijn, maar ach, de dagen van het vlindertoetsenbord van Apple zijn nu voorbij. Je kunt het demontageproces van iFixit bekijken in de onderstaande video, en het heeft ook meer foto’s van de binnenkant van de laptops op zijn website als je hun componenten beter wilt bekijken. iFixit heeft ook Apple’s poetsdoek van $ 19 uit elkaar gehaald, voor het geval je je afvraagt ​​​​wat het duurder maakt dan zijn typische tegenhangers.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]