More

  Meta neemt maker VR-workout-app ‘Supernatural’ over |

  Facebook maakte het vrij duidelijk dat het zich op de metaverse concentreert toen het zichzelf omdoopte tot Meta, en de nieuwste aanwinst maakt deel uit van die inspanning. Jason Rubin, de VP van Metaverse Content van het bedrijf, heeft onthuld dat Meta Within overneemt, de maker van de meeslepende virtual reality-workout-app Supernatural voor Oculus Quest-headsets. Een vertegenwoordiger van Within beschreef Supernatural to eerder als “deels Beat Saber, deels Dance Dance Revolution, deels Guitar Hero met je hele lichaam.

  In een aparte aankondiging (via TechCrunch), Within CEO Chris Milk en Head van fitness Leanne Pedante zei dat haar coaches, choreografen en managers deel zullen blijven uitmaken van het team. Ze zullen onafhankelijk werken aan VR-fitnesservaringen voor Supernatural onder Meta’s Reality Labs. Terwijl Within in de toekomst verantwoording zal moeten afleggen aan het nieuwe moederbedrijf, Milk’s en Pedante’s verklaring zegt dat de overname hen toegang zal geven tot meer middelen, waaronder meer muziek, meer functies en meer sociale ervaringen.

  In Supernatural moet je gekleurde bollen raken die vanuit zijn verschillende VR-omgevingen die je controllers gebruiken. De ballen zullen versplinteren als je ze met voldoende kracht raakt, maar ze zullen alleen wegdrijven als je dat niet doet – je krijgt aan het einde een score op basis van hoe je het doet. Supernatural heeft een 30 -dag gratis proefperiode riod, waarna het je $ 19 per maand kost voor blijvende toegang.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]