More

  Hoe de langste en meest angstaanjagende vampiervrouw van Resident Evil, Alcina Dimitrescu, tot leven kwam |

  Gravin Alcina Dimitrescu is technisch gezien geen vampier, maar ze is zeker een icoon.

  Vanaf het moment dat ze in een vroege trailer voor Resident Evil: Village verscheen, trok Lady Dimitrescu de aandacht van het internet: haar torenhoge, zwoele gestalte; haar ziekelijk lieve glimlach; haar enorme hoed; haar juiste maar gezaghebbende toon. De kijkers waren meteen geobsedeerd, noemden haar ‘lange vampierdame’ en eisten alles over haar te weten, wat Capcom ertoe bracht haar exacte lengte te onthullen – 9’6″ inclusief haar hoed en hakken – maanden voordat Village in mei werd gelanceerd.

  In-game voert Lady Dimitrescu het bevel over drie door vliegen geteisterde, moorddadige dochters en jaagt ze op de hoofdpersoon, Ethan Winters, door de weelderige kamers van haar kasteel. Ze kruipt door deuropeningen en snijdt naar Ethan met lange, mesachtige vingernagels , de hele tijd beledigingen als “rat” en “mannending” naar hem smijtend, een gemuteerde dominatrix in een vloeiende witte jurk.

  dims ?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comTwilight Sparkle

  De intrige rond Lady Dimitrescu is blijven bestaan ​​sinds de lancering van Village, en fans wedden (of misschien gewoon heel hard hopen) dat het eerste beetje DLC van de game specifiek op haar gericht zal zijn.

  Tot die tijd, en in de geest van Spooky Season, hebben we inzicht in Lady Dimitrescu’s creatie van Village-presentatiedirecteur Masato Miyazaki, de persoon die verantwoordelijk is voor het motion capture-proces van de game.

  Hetzelfde geldt voor haar hoed met brede rand en ook voor haar witte jurk. Het kenmerk van haar lange uitstekende nagels werd echter halverwege het ontwikkelingsproces toegevoegd. Het was een idee dat later werd geïmplementeerd als een manier om fysieke elementen toe te voegen die haar angstaanjagender zouden maken als je haar tegenkomt.

  Lady Dimitrescu is aanlokkelijk en verleidelijk was ze altijd bedoeld als een zwoel personage, of kwam dat naar voren tijdens mocap?

  In de vroege stadia van ontwikkeling werd ze beschreven als een betoverend personage dat haar slachtoffers zou vangen en ermee zou spelen . Ze is ontworpen om gelijke delen schoonheid en horror te belichamen. Op basis hiervan werkte de scenarioschrijver haar karakterisering nog verder uit met dialoog, maar ze was nog niet volledig gerealiseerd. Het was door Maggie’s optreden dat het personage eindelijk tot leven kwam.

  Zoals bij elk personage, geloof ik dat op het moment dat het script aan de acteur wordt overgedragen, het personage van hen wordt. De persoonlijkheid en bedoelingen van het personage worden door de acteur zeer verfijnd. Het personage Lady Dimitrescu werd echt gerealiseerd en kwam tot bloei met elk van Maggie’s uitvoeringen.

  html>” />We hebben Maggie gevraagd om natuurlijk te handelen. Dat liet ons echter nog steeds met het hoogteverschil tussen Maggie en Lady Dimitrescu dat moest worden aangepakt. We hebben een paar methoden bedacht om dit probleem tegen te gaan. </p>
<p>Ten eerste hebben we geschoten met een mix van achtergronden volgens twee standaarden: menselijke schaal en Lady Dimitrescu-schaal. Terwijl andere personages speelden met een omgeving die paste bij de menselijke schaal, werd het acteerwerk van Lady Dimitrescu gedaan voor een achtergrond die bij haar schaal paste. Iedereen trad op met elkaar, maar met deze mengelmoes van omgevingen. We dachten dat dit de beste manier zou zijn om de acteurs hun beste prestaties te laten geven zonder enige vorm van belemmering. We hebben ervoor gezorgd dat het meubilair zo was opgesteld dat de acteurs tegenover elkaar zouden staan.</p>
<p>Het andere aspect waar we ons bewust van waren, was ervoor te zorgen dat de gezichtslijnen van de acteurs zich in het zicht bevonden. de juiste posities. We hebben markeringen opgesteld zodat de acteurs zich de juiste hoogte konden voorstellen. Deze markers tonen de juiste positie van de ooglijnen en waar de ledematen zich daadwerkelijk bevinden. Het is een simpele aanpassing, maar het maakt een groot verschil in de uitvoeringen van de acteurs.</p>
<p lang=Hoe de worst wordt gemaakt deel 2: Dit is wat we gebruikten om Lady D’s werkelijke grootte en ooglijnen te markeren.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]